banner-concurs

Câștigă hosting + domeniu pentru blogul tău

Reduceri de pana la 50%
Castiga Hosting

Castiga Hosting

Acest concurs vine în sprijinul bloggerilor începători ce dețin un blog pe o platformă gratuită precum WordPress sau Blogspot.

Premiile sunt următoarele:

Locul 1: Hosting + domeniul .com .net .org .info .biz .eu (la alegere)

Locul 2 și 3: Câte un pachet hosting Smart Bronz pentru 1 an

Pentru a te înscrie cu succes în concursul „Câștigă hosting + domeniu pentru blogul tău”, organizat de către WeezIT și Smart-Hosting.ro, trebuie să îndeplinești cerințele de mai jos:

  1. Scrie un articol interesant pe propriul blog în care să spui cititorilor tăi de ce ai dori hosting și domeniu propriu
  2. Articolul să conțină un link spre pagina smart-hosting.ro pe orice cuvant dorești (relevant cu hosting-ul)
  3. La sfârșitul articolului este necesar să adaugi fraza: Particip la concursul Câștigă hosting + domeniu pentru blogul tău (cu link spre această pagină)
  4. Share la pagina concursului pe Facebook sau Google+
  5. Lasă un comentariu în rubrica dedicată de mai jos cu link spre articolul scris pe blogul tău

Câștigătorii vor fi aleși pe data de 04 August de către membrii Smart-Hosting.ro. Vă puteți înscrie la concurs până pe data de 03 August ora 23:59.

Regulament concurs:

Organizatori concurs: WeezIT și Smart-Hosting.ro sunt organizatorii oficiali ai acestui concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificari pe http://www.weezit.ro/. De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a înlocui produsele oferite ca premiu în cazul în care acestea nu se mai află pe stoc. Produsele se înlocuiesc cu altele asemănătoare, dacă este cazul.

Zona de desfășurare: Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul României.

Durata concursului: Concursul va fi lansat la data de 03 Iulie 2016 și va lua sfârșit pe 03 August 2016 ora 23.59.

Revendicare și primire premii: Câștigătorii vor fi contactați conform informațiilor furnizate de către aceștia în formularul de comentare la concurs. Dacă un câștigător are date de contact eronate și nu poate fi contactat se va alege un alt blogger, până la identificarea unui câștigător valid.

Dreptul de participare: Concursul este deschis participării tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedința în România.

Responsabilitate: Prin participarea la concurs, toți participanții și eventualii câștigători sunt de acord și se obligă să respecte și să se conformeze tuturor cerințelor și condițiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală și exclusivă a participanților și eventualilor câștigători.

Concurs promovat pe Câștigă.net
Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.
Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro
Ce părere ai?

Adaugă un comentariu