banner-concurs

Ce televizoare Samsung să cumperi și de ce

Reduceri de pana la 50%
televizoare samsung

televizoare samsung

Cu toții știm faptul că pe piața din România se află o gamă foarte variată de televizoare, atât din punct de vedere al brandurilor care le produc, cât și din punct de vedere al tehnologiilor care stau la baza lor, ceea ce face din achiziționarea unui televizor un lucru deloc ușor, dar, în același timp, oferă mai multe opțiuni, potrivite pentru fiecare persoană și pentru fiecare tip de buzunar în parte.

În cadrul acestui articol noi o să aducem în discuție trei modele de televizoare Samsung, fiind vorba despre trei modele din trei categorii de preț diferite (accesibile și mai puțin accesibile), fiecare oferind tot ce are mai bun compania sud-coreeană (vezi aici review televizoare Samsung) în materie de tehnologii (bineînțeles, adaptate prețului de pe raft), dar și în ceea ce privește calitatea materialelor acestora. Până la urmă orice aspect contează, nu-i așa?

Ce televizoare Samsung recomandăm?

Primul exemplu este Samsung 32J5100, acesta fiind unul dintre cele mai ieftine televizoare Samsung pe care le poți achiziționa în momentul de față, acest model oferind un excelent raport-calitate preț, motiv pentru care reprezintă o opțiune extrem de atrăgătoare pentru mulți, dar în special pentru cei cu un buget mai redus, care nu își permit să arunce foarte mulți bani pe un televizor.

Cel de-al doilea model care face parte din acest top format din televizoare Samsung pe care le recomandăm este Samsung 43J5500, acesta venind la un preț mai ridicat decât modelul de mai sus, oferind totuși mult mai multe avantaje, iar dintre acestea cel mai mare este faptul că vine dotat cu funcții inteligente, fiind așadar un Smart TV. Samsung 43J5500 este motorizat de un procesor puternic, de tip quad-core, este creat în jurul unui ecran cu diagonala de 109 centimetri și poate afișa imagini la o rezoluție Full HD, cu un nivel al contrastului foarte bun, precum și o paletă largă de culori.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Samsung 48JU6000, cel mai scump model din acest mic top format din televizoare Samsung care merită atenția ta. Cu ce vine special acest televizor? Pe lângă faptul că este un Smart TV, acesta dispune de un ecran care măsoară 121 de centimetri în diagonală și poate afișa imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli (Ultra HD 4K), oferind așadar de patru ori mai multe detalii decât celelalte două modele de televizoare Samsung.

De ce recomandăm televizoare Samsung?

Este bine de știut faptul că în momentul de față producătorul sud-corean pune la dispoziție una dintre cele mai variate game de televizoare de pe piață, iar aceste televizoare Samsung sunt unele care oferă, aproape de fiecare dată, unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț (desigur, trebuie să fim conștienți de faptul că pot exista și excepții – până la urmă nu există pădure fără uscăciuni, nu-i așa?).

Deoarece nu sunt foarte multe persoane care au auzit de modelele de televizoare Samsung SUHD, ne-am gândit ca pe finalul acestui articol să le aducem puțin în discuție și pe acestea, oferind câteva detalii despre ele. Trebuie precizat faptul că cei de la Samsung au oferit această denumire, și anume de televizoare Samsung SUHD, acelor modele care reprezintă vârfurile de gamă ale acestora, astfel încât să se diferențieze de celelalte modele ale companiei. De asemenea, toate aceste televizoare Samsung SUHD (după cum reiese și din denumirea lor) sunt capabile să livreze imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind așadar niște modele Ultra HD. Pe lângă asta, avem parte și de numeroase tehnologii dezvoltate de aceștia, care nu fac altceva decât să îmbunătățească și mai mult experiența cinematografică oferită.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu