banner-concurs

Ce trebuie să știi despre aparatul de curățat cu aburi

Reduceri de pana la 50%
Aparat de curatat cu aburi

Aparat de curatat cu aburi

Aparatele de curățat cu aburi par a fi la modă în acest moment

Acest tip de aparate cresc tot mai mult în popularitate, fiind o soluție eficientă pentru îndepărtarea bacteriilor și a grăsimii, dar și pentru eliminarea acarienilor de praf.

Cele mai multe aparate de curățat cu aburi nu folosesc detergent, ceea ce înseamnă că se pot face economii prin evitarea produselor de curățat scumpe. Cu abur de înaltă presiune care penetrează suprafața, toate petele nedorite cunt atacate cu forță. Având curățenia de primăvară în minte, ne uităm la opțiunile disponibile pe piață și ne gândim bine pe ce dăm banii.

Aceste aparate pot fi găsite în mai multe variante, dar majoritatea utilizatorilor au optat pentru un model de aparat ce curăță cu aburi fie portabil, tip mop, sau cilindru. Detaliile de mai jos îți oferă câteva informații legate de diferențele dintre acestea.

De mână: Acestea sunt aparate cu curățat cu aburi portabile, astfel încât sunt ușor de depozitat și utile pentru zone înguste. Foarte bune pentru gresie, plite, ferestre și tapițerie.

Tip mop: Acestea sunt disponibile în poziție verticală, cu un mâner lung pe care se află de obicei recipientul pentru apă. Utilizat în principal pentru curățarea pardoselilor.

Cilindru: Acest tip de aparat este adesea cel mai greu dintre cele trei, dar în mod normal este capabil de a depozita mai multă apă astfel încât să nu fie nevoie să îl umpleți la fel de des. Acest aparat cu aburi combină un furtun flexibil cu mai multe duze și atașamente pentru a putea permite curățarea a mai multor suprafețe diferite cum ar fi pardoseli, uși de cuptor, robinete, faianță și tapițerie.

Multe dintre aparate oferă accesorii diverse pentru mai multă libertate de curățare. Cu toate acestea, unii comercianți vând separat accesoriile suplimentare care îți permit să adaptezi aparatul pentru alte suprafețe.

Cu cât rezervorul de apă este mai mare, aparatul permite o folosire mai îndelungată. Un rezervor mic ar putea permite aparatului cu aburi să funcționeze mai puțin de 10 minute, în timp ce un rezervor mare ar putea oferi un timp de funcționare de 30 de minute sau mai mult.

Combinația de putere și temperatură este importantă. Cu cât presiunea este mai mare, cu atât aburul care loveste suprafața este mai puternic ș curăță mai bine.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu