banner-concurs
Recomandat

Cel mai bun antivirus: Kaspersky Internet Security 2017

149 lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Reduceri de pana la 50%

Un antivirus bun îți protejează PC-ul de malware, ransomware, dar și de virușii obișnuiți

Dacă credeți că nu aveți nevoie de un software de securitate, mai gândiți-vă puțin. Troieni, atacuri ransomware și alte amenințări online sunt din ce în ce mai răspândite.

Chiar dacă Windows 8 și 10 sunt livrate cu Windows Defender, acest software antivirus nu garantează protejarea de cele mai recente pericole. Există un risc foarte mare de atacuri care exploatează vulnerabilități necunoscute anterior. Acest lucru înseamnă că vechea soluție de a scana PC-ul pentru malware cunoscut nu vă mai oferă securitatea necesară.

Vestea bună este că există soluții de securitate dedicate care pot face treabă mult mai bună decât Windows Defender. Unele sunt chiar gratuite, astfel încât să vă puteți proteja împotriva atacurilor fără a fi nevoiți să plătiți. Cu zeci de antiviruși buni din care puteți alege, poate fi greu să luați o decizie, mai ales că unele pot fi destul de deranjante și pot încetini PC-ul.

Recomandare antivirus bun: Kaspersky Internet Security 2017

Protecție excelentă cu o mulțime de funcții secundare

Dacă doriți un antivirus bunKaspersky Internet Security 2017 este soluția pe care o căutați. Nu este doar un scanner antivirus, este o soluție de securitate completă, cu caracteristici folositoare cum ar fi securitatea browser-ului pentru a se asigura că datele activităților bancare și a cumpărăturilor rămân confidențiale. De asemenea, există chiar și opțiunea unui VPN, care vă permite să vă ascundeți în spatele unui server proxi de încredere, ceea ce face și mai imposibilă urmărirea activităților online. De asemenea, părinții vor aprecia opțiunea de a limita accesul copiilor, astfel încât aceștia să nu ajungă pe site-uri nepotrivite.

Toate acestea ar fi doar vorbe în vânt dacă Kaspersky nu ar face treabă bună în blocarea malware-ului, dar din fericire, chiar excelează. A avut un scor perfect de 100% în AV-Test.org, indicând faptul că a identificat și neutralizat fiecare amenințare cu care a fost încercat, inclusiv atacuri nemaivăzute. De asemenea, are un impact ușor asupra sistemului: după instalarea antivirusului, viteza de navigare a scăzut cu un procent rezonabil de 7%, iar aplicații au avut nevoie de doar 5% mai mult timp pentru a se deschide.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu