banner-concurs

Cum alegi o mașină de spălat

Reduceri de pana la 50%
Masina de spalat

Masina de spalat

Că tot suntem în acestă ultimă lună din an, o lună de sărbătoare și reduceri în magazine, haideți să vedem ce trebuie să știm atunci când cumpărăm o mașină de spălat.

Alegerea unei mașini de spălat nu este o sarcină ușoară, mai ales că avem o gamă foarte largă de produse din care putem alege. Așadar, am făcut o listă cu ceea ce este importat în alegerea unei mașini de spălat normale sau încorporabilă pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

În primul rând trebuie să decidem unde vom plasa mașina de spălat și să luăm în considerare spațiul disponibil pentru a alege mărimea potrivită. Acest lucru va depinde de faptul dacă locurile din bucătărie sunt deja stabilite sau vă aflați în plin proces de reamenajare. În orice caz, asigurați-vă că mașina de spălat poate fi conectată cu ușurință la alimentarea cu apă.

Sine stătătoare sau încorporată

Aveți deja o mobilă de bucătărie ce oferă posibilitatea încorporării unei mașini de spălat, sau planificați să aveți una în viitorul apropiat? Sau poate aveți un spațiu separat cum ar fi o cameră utilitară? Puneți-vă aceste întrebări și veți afla ce tip de mașină de spălat aveți nevoie.

Mașinile de sine stătătoare sunt mai ușor de instalat, sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi și culori, iar dacă nu știi ce să cumperi, îți recomand să vezi aici modelele disponibile, poate găsești ceva pe placut tău. De asemenea, mașinile de spălat pot beneficia de tambur de capacități mari sau mici.

La cele încorporabile instalarea ar putea fi ceva mai scumpă, dar sunt mai silențioase datorită ușii dulapului care o acoperă și nu sunt vizibile. Există chiar și un al treilea tip, mașină de spălat semi-integrată. Acestă mașină este asemănătoare cu cea încorporabilă, doar că ușa dulapului nu acoperă și panoul de control, astfel nu mai este nevoie deschiderea ușii pentru selectarea programului de funcționare.

Capacitatea

Dimensiunea tamburului variază de la 5kg la 12kg. Atunci când cumpărați o mașină de spălat trebuie să luați în considerare numărul de spălări pe săptămână. Acest număr va depinde de cantitatea de haine pe care le purtați și dacă spălați hainele colorate și albe separat.

Ce să verificăm în magazin

  • Caracteristici de siguranță și confort.
  • Ușa mașinii ar trebui să se deschidă complet pentru a evita lovirea accidentală în timpul încărcării sau descărcării tamburului.
  • Fiți atenți dacă ușa se deschide spre stângă sau spre dreapta. Acest aspect, dacă nu se ia în considerare, ar putea crea probleme în bucătăria sau camera dvs. utilitară în cazul în care se deschide în direcția greșită.
  • Asigurați-vă că sertarul pentru detergent se glisează fără efort și este detașabil pentru o curățare mai ușoară.
  • Butoanele panoului de control ar trebui să fie intuitive, ușor de apăsat și nu prea apropiate unul de celălalt.
  • Blocarea pentru copii este o altă caracteristică importantă.
Ce părere ai?

Adaugă un comentariu