banner-concurs

Cum transferi imagini pe iPad

Reduceri de pana la 50%
Imagini pe iPad

Imagini pe iPad

Ai o tabletă Apple? Iată cum poți urca imagini pe iPad

Tabletele iPad sunt excelente pentru vizionarea de filme (mai ales acum când avem și Netflix), navigare pe site-uri și rularea de jocuri. De asemenea, reprezintă o modalitate la îndemână de a accesa fotografiile preferate. Dispunând de un display clar și mai multe aplicații pentru editare foto, tabletele Apple au devenit un loc preferat pentru stocarea imaginilor. Dar cum transferi imagini pe iPad?

Dacă ai imagini pe camera digitală, iPhone sau calculator, există modalități pentru a le transfera pe iPad. Vrei să creezi un album foto digital? Iată cum îl poți face.

Transferă imagini pe iPad de pe calculator

 1. Deși există o serie de alte programe pe care le poți folosi, utilizarea Apple iTunes este destul de ușoară. iTunes este disponibil atât pe PC cât și pe Mac, ceea ce înseamnă că procesul este în esență același, indiferent de sistemul de operare folosit.
 2. După pornirea iTunes, conectează iPad-ul la calculator.
 3. Odată conectat, ar trebui să vezi iPad-ul în partea din stânga sus a ferestrei. Dacă folosești o versiune mai veche iTunes, iPad-ul va fi vizibil sub fila Dispozitive (Devices), tot în partea din stânga a ferestrei.
  iTunes imagini pe iPad

  iTunes imagini pe iPad

 4. După ce faci click pe iPad, ar trebui să vezi un ecran cu o listă de setări, începând cu Summary și terminând cu Info.
 5. Caută în listă Photos și apasă pe acest tab pentru a vedea setările de sincronizare. Asigură-te că este bifată căsuța Sync Photos, apoi apasă Sync în partea de jos a ferestrei pentru a porni transferul.
 6. Dacă nu ai spațiu suficient pentru toate pozele, iTunes îți permite să sincronizezi albume specifice în loc de întreaga colecție.
  Transfer imagini pe iPad

  Transfer imagini pe iPad

 7. În primul rând, asigură-te că fotografiile sunt organizate în foldere separate pe calculator, apoi întoarce-te la iTunes și debifează opțiunea All photos and albums.
 8. După acees, tot ce trebuie să faci este să selectezi albumul foto pe care dorești să îl copiezi pe iPad.

Cum transferi imagini pe iPad de pe aparatul foto

Dacă dorești să transferi imagini pe iPad de pe aparatul foto digital, procesul este chiar mai ușor. Tot ce ai nevoie este un iPad și un adaptor cititor de carduri Lightning to SD sau iPad Camera Kit – în funcție de iPad-ul tău.

Pentru a tranasfera imagini pe iPad, pur și simplu conectează adaptorul corespunzător la tabletă și introdu cardul SD al camerei foto. Dacă aparatul foto nu folosește un card SD, poți cumpăra un adaptor suplimentar, sau caută un adaptor în altă parte cu conexiunile corecte.

iPad SD Card

iPad SD Card

După ce cardul de memorie este detectat, iPad-ul face restul.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu