banner-concurs

De ce ai nevoie de un smartwatch

Reduceri de pana la 50%

De ce ai nevoie de un smartwatch ?

Pentru că este un gadget la modă, tot mai multe persoane încep să fie atrase de smartwatch.

Un smartwatch poate fi accesoriul perfect la ținută dacă vorbim de modelele elegante și totodată un aparat extrem de util.

Pe piață există foarte multe modele de smartwach-uri, de la cele mai ieftine ( cum ar fi E-boda sau Evolio) și până la exclusivistele Apple Watch.

De ce ai avea nevoie de un smartwatch ? Haide să vedem.

Este gadgetul perfect pentru cei ce vor să fie notificați prompt și rapid fără a mai scoate telefonul din buzunar sau poșetă. Ai primit un mesaj? În 2 secunde vezi despre ce este vorba uitându-te la smartwatch. Desigur mulți vor spune că nu e chiar așa de greu să verifici direct pe smartphone dar oare mai simplu nu înseamnă mai bine ?

Totodată suntem deseori deranjați când în timpul unei discuții, persoanele își verifică constant smartphone-ul. Având un smartwatch, aceste aspecte devin mai discrete.

Al doilea motiv este că un smartwatch poate controla diverse gadgeturi. Cu aplicația potrivită poți reduce lumina de la becurile inteligente sau poți porni televizorul smart cu o simplă comandă pe smartwatch.

Funcția de telefon disponibilă pe multe smartwatchuri este foarte utilă de exemplu când ne aflăm la volan. Nu mai ai nevoie de un handsfree.

Utilizarea smartwatch-ului la monitorizarea activității sportive a ajuns la maturitate. Tot mai mulți oameni ce fac sport folosesc un smartwatch pentru a monitoriza progresele făcute sau pentru a contoriza minutele de activitate, caloriile pierdute și tot așa.

Un smartwatch bun care în mod sigur are și o autonomie excepțională a bateriei te va ajuta să o economisești pe cea a telefonului. În loc să aprinzi telefonul al cărui ecran consumă mai mult curent, îți verifici informațiile pe ecranul ceasului smart.

Totodată poți folosi smartwatch-ul pentru navigarea GPS. Dacă pleci în plimbări ca pieton prin orașe necunoscute un smartwatch te va ghida pas cu pas către destinația dorită fără să mai folosești smartphone-ul care oricum și-ar consuma bateria mult prea repede cu modulul GPS activat.

După cum vezi, un smartwatch are mult mai multe utilități decât ai putea crede. Aici am prezentat numai o parte, dar fiecare utilizator va găsi probabil și altele. Cel mai greu este să te decizi ce model vrei să cumperi. Desigur, toți vrem un smartwatch ieftin și bun dar e mai greu de găsit așa ceva. Pentru cei ce vor un model de calitate pe care să se bazeze îi sfătuiesc să se îndrepte spre Vector, Samsung, Huawei sau Sony.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu