banner-concurs

FIFA 16 va include echipe de fotbal feminin

Reduceri de pana la 50%
FIFA 16

FIFA 16

Dupa cum probabil stiti, FIFA trece printr-un scandal de coruptie ce are legatura cu organizarea Cupei Mondiale din 2010, insa aici nu vom vorbi despre asta, ci ne indreptam atentia spre urmatorul titlu FIFA 16.

EA a dezvaluit, pentru prima data in istoria jocului, ca echipe de fotbal feminin vor fi incluse in FIFA 16. Vor fi disponibile 12 echipe nationale feminine, un moment perfect in timp ce Cupa Mondiala Feminina este gata sa inceapa luna urmatoare in Canada – 11 echipe incluse in joc vor lua parte la turneu.

Cele 11 echipe au fost abordate de catre EA Games si au reusit scanarea faciala a jucatoarelor, inclusiv rezerve, pentru o reprezentare exacta in joc. In plus, EA a capturat si miscarile jucatoarelor, astfel fiecare dintre acestea vor avea miscari diferite in joc.

Christine Sinclair - Canada

Christine Sinclair – Canada

FIFA 16 nu va permite echipelor de fotbal feminin sa joace impotriva barbatilor, exact ca in viata reala. Echipele feminine nu vor disponibile in FIFA Ultimate Team, care a devenit rapid o componenta populara a seriei FIFA. Echipele nationale feminine vor fi disponibile in modurile de joc Match Day, Offline Tournament, si Online Friendly Matches.

Includerea echipelor feminine este un pas mare pentru serie, desi nu este prima data cand au aparut intr-un titlu de fotbal.

Echipele disponibile in joc for fi: Germania, SUA, Franta, Suedia, Anglia, Brazilia, Canada, Australia, Spania, China, Italia si Mexic. Mai multe detalii despre FIFA 16 vor fi dezvaluite probabil E3 pe 16-18 iunie.

FIFA 16 va folosi motorul IGNITE Engine, suportat de consolele de generatie noua si PC. Nu va fi inclus in versiunile Xbox 360 si PS3. EA spune ca noul motor va include portari complet restructurati, care vor beneficia de 50 noi animatii de aparare. Speram sa vedem cat mai putine gafe de portar, cat sa ramana in spiritul jocului real.

De asemenea, au mai fost adaugate peste 600 noi reactii emotionale pentru a oferi o experienta realista.

Lansarea FIFA 16 este programata pentru data de 25 septembrie.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu