banner-concurs

Idei cadouri IT de Crăciun

Reduceri de pana la 50%
Cadouri Craciun

Cadouri Craciun

Recomandări cadouri IT

Suntem în perioada din an în care oferim și primim cadouri, însă alegerea cadoului potrivit nu este chiar atât de ușoară pe cât am crede. Pentru a îți oferi puțin ajutor, am alcătuit o listă din care te poți inspira sau alege un cadou, sau mai multe, pe care să le oferi celor dragi.

 

Xiaomi Redmi 2 – 8 GB LTE 4G Negru

Xiaomi Redmi 2

Xiaomi Redmi 2

Xiaomi Redmi 2 dualsim este un produs elegant, cu un ecran de 4,7 inch și display Corning Gorilla Glass 2. Procesor Quad-core de 1.2 Ghz, memorie internă de 8 GB, sistem de operare android OS v4 KitKat. Dispune de cameră foto de 8 MP cu capacitate de autofocus.

 

 

Vonino JAX Q

Vonino JAX Q

Vonino JAX Q

Vonino Jax Q dispune de un ecran cu rezoluție de 1280x720px și diagonala de 5 inch, cu tehnologie IPS, care oferă o experiență vizuală uimitoare și culori vibrante.

Performantul procesor Quad-Core Mediatek cu frecvența 1.3Ghz, memorie RAM 1GB DDR3, împreună cu sistemul de operare Android Lollipop, vă oferă un dispozitiv de încredere și mereu folositor, într-o formă atrăgătoare, cu un design elegant.

 

Tableta Allview Viva C701

Allview Viva C701

Allview Viva C701

Viva C701 este o tabletă accesibilă ce rulează sistemul de operare Android 5.1, Lollipop, are un procesor Quad Core și 1GB RAM, pentru acces rapid și fluiditate în utilizare și display de 7”, cu rezoluție de 1024×600 px, pentru vizualizarea fișierelor preferate. Cântărind mai puțin de 300 de grame, este ușor de transportat, pentru ca tu să poți fi oricând conectat la tot ceea ce contează pentru tine.

Ceas Smartwatch iUni U8+

Ceas Smartwatch iUni U8+

Ceas Smartwatch iUni U8+

SmartWatch iUni U8 este un ceas inteligent prin intermediul căruia puteți efectua și primi apeluri, puteți salva mesaje memento, ascultă muzica, având totodată și funcția de pedometru, sleepmonitor, pe lângă cea de protejare împotriva pierderii sau furtului acestuia.

 

 

Laptop Lenovo IdeaPad B50-30

Lenovo IdeaPad B50

Lenovo IdeaPad B50

Combinând puterea și performanța înaltă cu funcții multimedia generoase, laptopul Lenovo B50 poate îmbunătăți nivelul de productivitate, fără costuri prea mari. Ușor de configurat, este disponibil cu ecran HD și unitate DVD opționale.

 

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy

Bosch Tassimo Vivy

Bosch Tassimo Vivy

Aparatele Tassimo prepară băuturi complet automat, cu o atingere de buton, graţie tehnologiei  Intellibrew. Fiecare T-DISC are un cod de bare care conţine informaţii cu privire la cantitatea de apă, timpul de fierbere şi temperatura exactă de care este nevoie pentru o băutură savuroasă. Aparatul scanează codul de bare de pe T-DISC şi pregăteşte fiecare ceaşcă perfect, de fiecare dată.

Aparat foto DSLR Nikon D3300

Nikon D3300

Nikon D3300

Viaţa este plină de momente surprinzătoare şi vesele, momente pe care merită să ni le amintim. D3300 face mai uşoară şi distractivă păstrarea acestor momente prin fotografii uimitoare de 24,2 megapixeli şi video Full HD 1080p cu detalii clare, culori vibrante şi fundaluri uşor neclare.

Consolă Sony PlayStation 4

Sony PS4

Sony PS4

Întreaga arhitectura a Sony PlayStation 4, inclusiv unitatea optică, sistemul de răcire şi sistemul de alimentare au fost proiectate în aşa fel încât să se menţină dimensiunile mici şi greutatea redusă a consolei, fără să afecteze noua formă.

Design-ul modern, include o suprafaţă divizata în patru secţiuni care găzduiesc fanta pentru discuri, butoanele, LED-urile indicatoare şi sistemul de răcire. Indicatorul de pornire/oprire amplasat pe partea superioară a consolei va lumina în albastru când consola este pornită.

Dacă doreşti să oferi un cadou mai special iubitei, mamei, sau unei prietene, vizitează categoria de bijuterii. Sunt absolut sigur că vei găsi ceva pe placul şi bugetul tău.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu