banner-concurs

Cum alegi cea mai bună boxă Bluetooth

Reduceri de pana la 50%
JBL Xtreme

JBL Xtreme

Cele mai recente boxe Bluetooth oferă o calitate excelentă a sunetului, au un design plăcut și vin cu multe caracteristici. Iată cum poți alege boxa Bluetooth potrivită pentru tine

Înainte de a te decide asupra boxei perfecte, ar trebui să iei în considerare anumiți factori. Unii dintre aceștia sunt evidenți; unii ar putea deveni clari numai după ce ați plătit și ați luat decizia greșită. Acest ghid vine în sprijinul vostru și vă ajută să evitați o asemenea eroare.

Cea mai bună boxă Bluetooth: Calitatea sunetului

Primul lucru de luat în cosiderare este calitatea sunetului, clar. Cu toate acestea, este un lucru dificil de măsurat. În primul rând, unii producători încearcă să te atragă cu niște specificații nebunești. Mai mult de atât, fiecare dintre noi poate avea nevoi diferite: voce, pop, orchestră, claritatea cuvintelor rostite… lista este fără sfârșit.

Cel mai bine, nu vă luați după numerele mari din listele de specificații. Creierul vă poate sugera că cu cât „puterea totală” este mai mare – de obicei măsurată în wați – cu atât mai puternică și mai bună va fi boxa, dar în realitate este mai importat să luăm în considerare modul în care sună cu diferite tipuri de muzică. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că legile fizicii nu te pot induce în eroare: un difuzor mic se va zbate întotdeauna pentru a egala un difuzor mare la bass și volum.

Un alt indicator al calității (dar în niciun caz o garanție) este suportul pentru codecul aptX, care conform deținătorului brevetului, CSR, oferă o calitate semnificativă a sunetului, iar audiofilii sunt de acord. De asemenea, sursa de pe care se redă muzica trebuie să ofere aptX, iar iPhone, iPod și iPad nu poate face acest lucru. Dacă vă aflați în tabăra Apple, aptX este un punct de discuție.

Cea mai bună boxă Bluetooth: Caracteristici și conectivitate

După ce am luat calitatea audio în considerare, ne mutăm la caracteristici. Există o gamă largă de caracteristici din care putem alege. Pentru petrecăreți, luați în considerare o boxă care vă permite să vă conectați cu trei dispozitive o dată, precum JBL Extreme, astfel trei dintre voi pot prelua rolul de DJ.

Mai important decât acest lucru este cumpărarea unei boxe Bluetooth cât mai flexibilă în ceea ce privește modul de conectare. Toate boxele wireless au suport Bluetooth, în mod natural, dar nu toate beneficiază de suport Spotify Connect sau Apple AirPlay. Toate aceste moduri de conectare utilizează rețeaua wireless de acasă pentru a transmite fluxul audio și poate oferi o mai bună calitate audio, dar și o conexiune mai fiabilă. Nu subestimați utilitatea unei intrări audio 3,5mm. Dacă doriți un sunet mai puternic de la un dispozitiv fără Bluetooth, este cel mai simplu mod de conectare.

De asemenea, uitați-vă după boxele proiectate pentru utilizarea în aer liber. În ziua de azi vedem tot mai multe boxe Bluetooth robuste; și fiind atât de ușoare, este tentant de a le strecura într-o geantă sau rucsac și a le lua cu noi oriunde.

Aproape toate boxele Bluetooth oferă și o aplicație însoțitoare. Aceasta nu este necesară pentru a conecta telefonul sau tableta – aceasta se face prin intermediul setărilor Bluetooth, boxa putând fi găsită fără probleme. De reținut că tot mai multe dispozitive beneficiază de NFC, ceea ce face acest lucru și mai ușor. Cu toate acestea, aplicația însoțitoare vă permite să configurați perechi de dispozitive pentru efecte stereo și acces la funcții suplimentare precum posturi radio pe internet.

Cea mai bună boxă Bluetooth: Încărcare și durata bateriei

Există doi factori finali de luat în considerare. Primul este durata de viață a bateriei. Producătorii au tendința de a menționa durata de viață a bateriei pentru volum „mediu”. Dacă sunteți genul de persoană care ascultă muzica la volum maxim, atunci ar trebui scăzute câteva ore din durata menționată. Toate boxele Bluetooth bune vă oferă mai mult de 8 ore de viață.

De ținut minte, în timp ce majoritatea boxelor Bluetooth se încarcă prin intermediul micro-USB, altele utilizează încărcătoare proprii. Prima variantă este mai convenabilă deoarece este foarte probabil să aveți o sursă de alimentare la îndemână. Într-adevăr, unele boxe pot avea și rolul de baterii portabile, oferind un port USB astfel încât să puteți conecta telefonul în timpul unei călătorii – dar, în mod normal, va dura mai mult încărcarea spre deosebire de o boxă cu propria sursă de alimentare.

Boxe Bluetooth recomandate

JBL XTREME

JBL Xtreme

JBL Xtreme

Conectează wireless până la 3 smartphone-uri sau tablete și poţi reda pe rând muzica ta și a prietenilor tăi.

Acumulator reîncărcabil Li-ion integrat ce oferă până la 15 ore de redare a muzicii și reîncărcarea a 2 dispozitive prin cele 2 porturi USB.

Preluarea apelurilor printr-o apăsare de buton, pentru convorbiri extrem de clare datorită tehnologiei de anulare a zgomotului și ecoului.

Splashproof înseamnă că nu trebuie să-ţi faci griji în caz de ploaie sau stropire, fiind posibiliă chiar și curăţarea boxei la apa de la robinet. A nu se scufunda boxa în apă!

Construiește-ţi propriul sistem prin conectarea împreună a mai multor boxe compatibile JBL connect pentru a-ţi amplifica experienţa de ascultare.

Materiale durabile și carcasa roustă de cauciuc oferă rezistenţă boxei pentru toate aventurile tale.

Ascultă basul, simte basul, vezi basul. Cele 2 radiatoare pasive externe demonstrează puterea boxei JBL Xtreme.

Audio Pro Addon T3

audio-pro-addon-t3

Audio Pro Addon T3

Addon T3 este boxa portabilă perfectă de luat cu tine atunci când vrei să asculți muzică.

 În curte, pe balcon, la un picnic sau în parc, T3 redă muzica uimitor de bine, cu înalte clare și bas profund. Cu un mod simplu de operare, portabilitate elegantă și caracteristici audio ce vor surprinde chiar și cei mai înrăiți pasionați de Hi-Fi, T3 stabilește un nou standard pentru portabilitatea audio. Mai mult, oferă una dintre cele mai bune autonomii de pe piață – 30 de ore de redare la jumatate din volum și 12 ore de redare la volum maxim.

UE Boom 2

UE Boom 2

UE Boom 2

Muzica merită împărțită cu toată lumea ca să aibă aceeași experiență minunată. Asta însemnând un sunet puternic, de jur împrejur în fiecare colț al petrecerii. Asta înseamnă sunet de 360 de grade. Petrecere înseamnă când  toată lumea aude muzica.

UE BOOM 2 este evaluat impermeabil IPX7. Astfel încât îl puteți lua la plaja, puteți începe o lupta în noroi, puteți seta starea de spirit în dus, urca o cascadă și chiar a începe o petrecere în râu. UE BOOM 2 este făcut pentru acele momente.

UE BOM 2 are o baterie reîncărcabilă, care vă oferă până la 15 ore de muzică non stop. Luați cu voi micul și ușorul încărcător rapid micro USB pentru a vă oferi petreceri de durată mai îndelungată.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu