banner-concurs

Kit Tastatură și Mouse Microsoft Desktop Media 2000

Reduceri de pana la 50%
Kit Tastatura si Mouse

Kit Tastatura si Mouse

Kit Tastatură și Mouse Microsoft Desktop Media 2000

Criptare și confort la îndemână

Spre deosebire de tastaturile obișnuite, această tastatură oferă criptarea Advanced Encryption Standard (AES), care vă poate proteja informațiile personale și pe cele ale companiei, criptând ceea ce tastați. Bucurați-vă de tastatură cu design clasic, cu suportul cu textură moale pentru sprijin și confort. Desktop-ul este completat cu mouse-ul wireless de dimensiune obișnuită, dotat cu ghidajele laterale îmbunătățite, defilarea în patru direcții și BlueTrack Technology. Acest Kit Tastatură și Mouse nu este doar securizat, confortabil și comod. Este și simplu de utilizat. Este suficient să conectați dispozitivul de emisie-recepție și sunteți pregatit!

BlueTrack Technology

BlueTrack Technology

Acuratețe incitantă, excepțională
Utilizați un mouse cu BlueTrack Technology cu performanțele care le depășesc pe cele ale altor mouși laser sau optici. Raza mare, albastră, combinată cu senzorul de imagine și geometria pixelilor proiectate de Microsoft, generează o imagine de contrast ridicat a suprafeței care permite o acuratețe excepțională de poziționare.

Microsoft Desktop Media 2000

Microsoft Desktop Media 2000

1.Criptare pe 128 de biți Advanced Encryption Standard (AES)
Acest Kit Tastatură și Mouse dispune de tehnologia Advanced Encryption Standard (AES*), concepută pentru a ajuta la protejarea informațiilor personale și ale companiei prin criptarea apăsărilor pe taste.

2. Taste pentru comenzile rapide din bara de activități
Accesați cu usurințp programe utilizând tastele comode ale comenzilor rapide de pe tastatură.

3. Tasta pentru ecranul Start din Windows
Apăsați pe tasta ecranului Start din Windows pentru a vizualiza aplicațiile și ecranul de pornire. Apăsați pe tasta ecranului Start din Windows pentru a vizualiza aplicațiile și ecranul de pornire.

4. Suport cu textură moale pentru sprijinirea palmei
Suportul cu textura moale pentru sprijinirea palmei vă asigură un sprijin confortabil în timp ce tastați.

5. Confort și control pentru ambele mâini
Experimentați confortul complet, cu ghidajele laterale de cauciuc îmbunătățite pentru control, cu o formă care se potrivește pentru ambele mâini și cu rotița cu înclinare pentru o defilare laterală ușoară.

6. BlueTrack Technology
Funcționează pe aproape orice suprafață de acasă, de la birou și din oricare altă parte.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu