banner-concurs

Laptop Acer TMP253 – Performanță cu design plăcut

Reduceri de pana la 50%
Acer TMP253

Acer TMP253

Laptopul Acer TMP253 îți oferă performanță cu design modern și consum redus de energie

Dacă ești în căutarea unui laptop nou care să ofere cea mai bună calitate/preț în limita bugetului a 2.000 lei, îți recomand acest produs de la Acer. Fiecare cumpărător obișnuiește să inspecteze personal piața pentru a găsi cel mai bun produs în limita sa de buget, și recomand să faci și tu acest lucru. Însă ia în considerare si acest laptop Acer TMP253.

Acest model vine echipat cu un procesor Intel Core i3 din generația a 3-a care îți oferă o performanță eficientă pe întreaga durată a zilei. În sprijinul procesorului, Acer TMP253 dispune și de o placă video dedicată NVIDIA GeForce 710M cu o capacitate de memorie video de 2GB. Personal cred că aceste două caracteristici te vor ajuta să îți faci treaba fără nicio problemă. Pe lângă asta, îți permite să folosești laptop-ul și pentru rularea de jocuri. Putem spune că acesta este un „laptop pentru toată lumea”.

Acer TMP253 arată foarte bine la exterior, însă aici depinde de gusturile fiecăruia. Carcasa este confecționată dintr-un plastic dominant negru. Palm rest-ul în schimb are o culoare argintie. Capacul laptop-ului, palm rest-ul și marginile display-ului au un finisaj glossy, ceea ce înseamnă că vor atrage amprentele. Materialele folosite nu dau impresia unui produs ieftin.

Acer TMP253

Acer TMP253 Carcasă

Acer TMP253 vine echipat cu modul Wi-Fi Atheros (AR5B124) și suportă standardele 802.11 b/g/n. Pentru conectarea la internet prin cablu, laptopul vine cu o placă de retea Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbps.

Hard disk-ul, memoria RAM și modului Wi-Fi sunt accesibile prin intermediul unui capac din partea inferioară a laptopului. Cooler-ul nu este accesibil. Acest laptop Acer TMP253 dispune de două sloturi pentru memoria RAM. Implicit, vine cu 4GB DDR3 ce rulează la frecvența de 1600 MHz. Hard disk-ul este foarte ușor de înlocuit, însă mare atenție! Acer instalează hard disk-uri cu o grosime de 7 mm. Hard disk-urile obișnuite au o grosime de 9.5 mm.

Tastatura acestui produs este una convențională. Tastele au o dimensiune de 16x 17 mm ceea ce face redactarea de text ușoară, fără bătăi de cap așa cum se întâmplă la anumite laptop-uri cu taste înghesuite și dimensiuni reduse. Singurul inconvenient ar fi tastele de navigare care sunt puțin mai mici. Cu toate acestea, tastatura oferă o funcționare plăcută și va fi mai mult decât suficientă pentru majoritatea utilizatorilor.

Laptop Acer TMP253

Laptop Acer TMP253

Touchpad-ul are o dimensiune de  8.6 x 4.5 cm și are aceeași culoare ca și palm rest-ul (argintiu). Suprafața ușor aspră nu permite degetului să alunece involuntar. Pad-ul suportă gesturi multi-touch, precum pinch-to-zoom în imagini. Gesturile pot fi activate sau dezactivate în meniul de configurare. Două butoane corespondente mouse-ului sunt partea de jos a touchpad-ului. Acestea sunt foarte netede și pot fi acționate printr-o apăsare foarte scurtă. Punctul de presiune este palpabil și auditiv.

Acer TMP253

Acer TMP253

Display-ul acestui laptop Acer TMP253 este unul mat, iluminat cu LED și are o dimensiune de 15.6 inch ce oferă o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Luminozitatea medie a display-ului este de 211.1 cd/m². De asemenea, contrastul acestui model este de 418:1 iar valoarea negrului este de 0.56 cd/m², fiind într-un interval bun. Acer TMP253 poate fi folosit afară, însă în limita unor condiții. Luminozitatea ecranului scade sub 200 cd/m² când laptopul este pe baterie, aceasta fiind valoarea minimă pentru un ecran adecvat în aer liber. Suprafața mată și contrastul bun permit folosirea laptopului în aer liber, însă este de recomandat evitarea folosirii în lumină puternică.

Acest laptop Acer TMP253 este perfect pentru uz personal sau de afaceri. Sarcini de rutină, cum ar fi aplicații Office, comunicare pe internet, utilizarea serviciilor de internet și rularea de clipuri video, nu sunt o provocare pentru Acer TMP253.

Procesorul Intel Core i3 3110M alimentează acest laptop. Este un membru al generației de procesoare Intel Ivy Bridge. Core i3 3110M rulează la frecvența de 2.4 GHz și nu dispune de o funcție Turbo.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu