banner-concurs

Manager aplicații – Obține cele mai bune aplicații pentru PC-ul tău și salvează lista pentru mai târziu

Reduceri de pana la 50%
Manager aplicatii

allmyapps

Manager aplicații

Din înâmplare am dat astăzi peste un site web care mi-a atras atenția, este vorba despre allmyapps.com, care oferă acces la foarte multe aplicații gratuite și plătite. În momentul de față se pare că sunt disponibile peste 5000 de aplicații, iar catalogul este în continuă creștere.

Utilizarea site-ului este foarte simplă, nu trebuie decât să îți alegi aplicațiile pe care le dorești și să le adaugi listei tale. Când lista este gata, le poți descarca. De asemenea, poți partaja lista cu prietenii sau familia, sau chiar pe rețelele sociale. În plus, dacă ai un blog poți adăuga cu ușurință un widget pentru a îți prezenta lista vizitatorilor tăi.

În momentul în care ai creat lista, aceasta este stocată și disponibilă în profilul tău, având posibilitatea de a o accesa oricând dorești.
Allmyapps are o interfață prietenoasă cu utilizatorul care îți permite să gestionezi aplicațiile și să rămâi informat cu actualizările de zi cu zi.

Allmyapps îți va actualiza automat aplicațiile astfel încât să te bucuri întotdeauna de ultima versiune disponibilă. Data viitoare când îți vei schimba calculatorul, toate aplicațiile tale preferate vor fi la o distanță de doar un click.
Stiu cum este să nu mai ții minte ce aplicații ai folosit înainte de formatarea calculatorului, sau daca le ții minte, să stai să le cauți prin grămada de CD-uri. Acum este mult mai simplu să instalezi tot ce ai nevoie.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu