banner-concurs

Mașina de făcut pâine este mai mult de atât

Reduceri de pana la 50%
Masina de facut paine

Masina de facut paine

Șterge praful de pe mașina de făcut pâine și pune-o la treabă

Dacă ai în casă o mașină de făcut pâine, dar nu prea o folosești, citește acest articol și vei afla că aceasta poate fi folosită pentru mult mai mult, nu doar pentru făcut pâine. Feluri principale, deserturi, aperitive și băuturi pot fi realizate cu această mașină versatilă.

Acest articol se adresează următoarelor grupuri, care ar putea folosi mașina la capacitate maximă. Dacă nu deții una deja, dar îți dorești și nu știi cum alegi o mașină de făcut pâine, compară specificațiile și prețurile produselor și vezi ce se încadrează în bugetul tău.

1. Oameni care nu au acces la o bucătărie adevărată: studenți, militari, oameni care locuiesc în adăposturi.

Mașina de făcut pâine va deschide o mulțime de posibilități de gătit, mai mult decât un aparat pentru orez sau filtru de cafea. Este mai sigură dar de multe ori ignorată, spre deosebire de placile fierbinți. Este mult mai bună decât încercarea de a găti pe un fier de călcat. Majoritatea căminelor permite mașini de făcut pâine.

2. Oameni care nu vor să gătească

Rețetele ce pot fi găsite pe internet nu sunt grele și ușor de urmărit. Mașina poate fi lăsată să funcționeze iar tu  să îți vezi de alte treburi. Odată ce ați preparat ceva, aparatul poate fi programat să-l repete de fiecare dată.

3. Gospodine cărora le place să gătească

Pentru cele mai multe rețete, mașina de făcut pâine este un substitut pentru o bucătărie adevărată, iar dacă ai una, folosește-o. Cu toate acestea, există rețete care sunt mai BUNE când sunt făcute la o mașină. Scade semnificativ munca depusă pentru preparare. Verificați rețetele de Risotto, Budincă, și rețetele Sloppy Joe.

Acest robot, denumit „mașină de făcut pâine” a fost inventat în anii 1980 și este comercializat exclusiv pe capacitatea de a face pâine; pâine albă, pâine de grâu, pâine fără gluten. Mașina poate adăuga ingrediente la momente precise, astfel încât puteți face pâine cu nuci, cu stafide, sau cu semințe de susan. La unele aparate, a apărut chiar și un buton pentru a face gem, pentru a pune pe pâine, desigur. Sau buton pentru prăjituri.

Ce poți găti

1. Evident, pâine! Pentru început recomand rețetele de făcut pâine, până la urmă pentru asta a fost făcută această mașină. Programul de făcut pâine trece prin toate funcțiile aparatului, astfel vă puteți face o idee despre modul în care funcționează.

2. Ceva dulce! Gemuri, sosuri, siropuri și budincă. Dacă mașina ta are o funcție pentru prepararea gemului, încearc-o pe aceasta prima dată.

3. Supe, tocănițe și chili. Practic, orice rețetă al cărei rezumat este „pune pe foc și amestecă constant” este o alegere bună pentru o mașină de făcut pâine cu funcție pentru gem.

4. Paste și lasagna! Mașina de pâine este practic un cuptor iar majoritatea se încing la aproximativ 350 grade. Acest lucru ne permite să preparam paste și lasagna. Nu încercați să faceți paste prin intermediul funcției de gem deoarece s-ar putea să aveți o surpriză „gelatinoasă”.

5. Mic dejun! Nu cred că vă așteptați ca această mașină să facă omletă. Ei bine, o poate face fără probleme.

6. Încălzește mâncarea! Mașina de făcut pâine te poate ajuta și în situații în care dorești pur și simplu să încălzești mâncarea. Sau poate vrei să încălzești o felie de pizza.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu