banner-concurs

Mouse laptop nJoy WL410 – Review

Reduceri de pana la 50%
nJoy WL410

nJoy WL410

Mouse-ul perfect pentru laptop?

Posesorii de echipamente de tip laptop ar fi încântați de acest mouse de la nJoy, fiind perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Are o formă ergonomică și este foarte confortabil, se așează bine în palmă.

Cu toții știm cât de incomod poate fi un mouse cu fir, de obicei acestea fiind și destul de mari, destinate în special pentru utilizarea desktop. nJoy WL410 este un mouse ideal pentru călătorii, fiind foarte ușor de transportat și poate fi folosit atât de dreptaci cât și de stângaci datorită formei sale.

Ambalaj

WL410

WL410

WL410 nu vine într-un ambalaj spectaculos, ci pur și simplu într-un blister. Se cunosc foarte bine dezavantajele acestui tip de ambalaj, problema deschiderii  fără a deteriora complet blister-ul. Cu toate acestea, acest ambalaj nu face parte din acea categorie, partea din spate desfăcându-se fără probleme cu un singur deget, oferind un acces facil la mouse.

În pachet găsim mouse-ul propriu-zis, manual de utilizare (nu știu pentru ce ai avea nevoie de așa ceva), două baterii alkaline și receptorul nano USB.

nano USB

nano USB

Construcție

nJoy WL410 este un mouse construit foarte bine, mâna nu transpiră pe el, este confortabil, nu face mult zgomot la apăsarea butoanelor, iar plasticul din care este confecționat este plăcut la atingere.

De asemenea, culoarea mouse-ului este una plăcută – gri metalic închis cu corp cauciucat.

Mouse nJoy WL410

Mouse nJoy WL410

Utilizare

nJoy WL410 funcționează cu două baterii AAA disponibile în pachet. După inserarea bateriilor, conectam receptorul nano la portul USB la laptopului apoi glisăm butonul on/off în poziția „on” și apăsăm butonul „Connect” pe care îl găsim pe partea inferioară a mouse-ului. Astfel facem conexiunea între receptorul nano și mouse.

Mouse-ul a fost folosit pe un laptop cu sistem de operare Windows 8,1, iar acesta a fost detectat fără probleme, fiind posibilă utilizarea acestuia în cel mai scurt timp posibil.

Receptorul nano este foarte util. De multe ori, la vechii mouși care veneau cu un receptor destul de măricel, il loveam cu piciorul când treceam pe lângă laptop. La acest nJoy nu este cazul, receptorul fiind foarte mic că nici nu îți dai seama că ocupă un port USB.

WL410 Baterie

WL410 Baterie

nJoy nano USB

nJoy nano USB

Specificații

nJoy WL410 este un mouse wireless ce oferă proximativ 6 luni de funcționare cu o singură pereche de baterii, datorită consumului redus de energie.

Rezoluția de 1600 DPI a senzorului oferă mișcări precise, mouse-ul putând fi folosit atât cu un mouse pad cât și fără acesta.

 

Rezolutie (dpi): 1600

Butoane/rotite: 3/1

Interfata mouse: Wireless

Tehnologie: Fara fir

Senzor: Optic

Interfata receiver: USB

Culoare: Gri

Altele: Suprafata gri metalic inchis cu corp cauciucat
Nano receptor 2.4GHz
Consum mic de energie cu durata de viata a bateriei pana la 6 luni
Baterii 2 x AAA incluse
Optiune de Wake UP
Design ergonomic pentru o utilizare indelungata

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu