banner-concurs

nJoy lansează seria Akin – AVR-uri puternice

Reduceri de pana la 50%
nJoy AVR Akin 2000

nJoy AVR Akin 2000

AVR-uri puternice pentru segmenul industrial și casnic

Brandul românesc nJoy lansează seria Akin, AVR-uri puternice care se adresează segmentului industrial și casnic, dotate cu funcții suplimentare, precum cele de întârziere la pornire și de selecție a gamei de tensiunie.
Seria Akin a fost special concepută pentru a oferi o soluție eficientă din punctul de vedere al stabilității proceselor critice în timpul unor fluctuații de tensiune. O astfel de soluție devine din ce în ce mai importantă atât pentru companii cât și pentru publicul larg, atât timp cât utilizatorii acordă o atenție sporită protejării echipamentelor.
Seria dispune de două capacități: 1000VA/800W respectiv 2000VA/1600W. Ambele modele beneficiază de protecție la sub și supratensiune, protecție la supraîncălzire și protecție la supraîncărcare.

O caracteristică importantă a acestei serii este oferită de funcția de selecție a gamei de tensiune acceptată ce permite selectarea manuală a tensiunii în funcție de echipamentele conectate și sensibilitatea acestora. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta intervalul de tensiune de intrare: una pentru echipamentele sensibile (calculatoare, echipamente de rețea, televizoare, echipamente de control) și alta pentru dispozitivele mai puțin pretențioase precum și cele prevăzute cu motor (frigidere, congelatoare, pompe de apă). În cazul în care se conectează un echipament electronic mai sensibil, sau, pe de altă parte, unul electrocasnic (mai puțin sensibil) utilizatorul poate selecta manual plaja de tensiune în funcție de nevoile aparatului protejat.

nJoy AVR Akin 1000

nJoy AVR Akin 1000

Seria Akin integrează un ecran LCD care permite utilizatorilor să afle toate informațiile importante privind starea AVR-ului, cu minimul de efort. Pe lânga acest ecran LCD, seria dispune si de indicatori LED care vor anunța informații precum: Status AVR, Comutator tensiune intrare, Tensiune reglabilă la ieșire și Funcția de întârziere la pornire.
„Lansarea seriei Akin reprezintă primul nostru pas către extinderea gamei de AVR-uri prin oferirea unor soluții specifice pentru segmentul industrial și casnic. Prin lansarea acestei serii impunem un nou standard de calitate în piață oferind utilizatorilor noștri un factor de conversie de 0.8, cu mult mai mare față de factorul de conversie de 0.5 – 0.6 furnizat de AVR-urile din aceeași categorie reusind astfel să oferim la fiecare 1000 VA – 800W respectiv la 2000 VA – 1600W. În acest mod stabilizatoarele noastre reusesc să suporte o putere mai mare față de reperele competitorilor noștri.” a declarat Adorian Demeter, Managerul General nJoy.

Seria Akin oferă un raport preț/calitate excelent pentru această categorie de produse, prețurile recomandate de către producător fiind 199,9 lei pentru Akin 1000 respectiv 299,9 lei pentru Akin 2000.
Modelele beneficiază de Garanția Pick-up & Return a producătorului pe o perioada de 36 de luni.

Pentru a afla mai multe despre seria Akin, dar și despre alte produse nJoy, puteți vizita site-ul producătorului: www.nJoy.ro

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu