banner-concurs

nJoy lanseaza tableta Kara 8 – a doua tableta 3G din portofoliu

Reduceri de pana la 50%

Odata cu Revolutia Magenta timisorenii de la nJoy au dezvoltat o noua tableta 3G, a doua din portofoliul sau, cu solutii specifice pentru partenerii din telecom.
Din dorinta de a sustine lansarea partenerilor din telecom nJoy aduce pe piata din Romania o tableta cu tehnologie si dotari de ultima ora, la un pret excelent.

Tableta Kara 8 se remarca datorita procesoru lui puternic Quad Core de 1.3 GHz , conectivitatii 3G si functiei de GPS. Beneficiezi de viteza de procesare sporita, o experienta fluida de browsing si multimedia.
Pentru a aduce un plus de rafinament si protectie tableta are o carcasa din aluminiu care contribuie la rezistenta si o greutate de numai 340 grame, pentru ca device-ul sa fie usor de transportat si depozitat.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale tabletei Kara 8 este oferita de cele 2 camere web. Kara 8 dispune de o camera principala de 5MP si o camera frontala de 2MP .

Displayul de 7.85 inch utilizeaza tehnologia IPS care ofera unghiuri de vizualizare excelente si afiseaza imagini in culori naturale. Rezolutia de 1024×768 asigura claritatea detaliilor.

Elementele de conectivitate ale tabletei Kara 8 sunt variate, aceasta dispunand de conexiune internet Wifi, Bluetooth, port miniHDMI, Audio Jack 3,5 mm si microSD slot. Ramai conectat la internet oriunde calatoresti datorita modulului 3G de mare viteza incorporat.

Lista specificatiilor este completata de procesorul Cortex Quad Core A7 cu 1.3 GHz, memoria RAM de 1GB si procesorul grafic Power VR SGX 544, care iti ofera o performanta grafica excelenta.
Pentru a da viata tabletei aceasta este echipata cu cel mai popular sistem de operare mobil, Android 4.2.2 , oferind astfel o lume plina cu mii de aplicatii care asteapta sa fie descoperite.

“Am conceput tableta Kara 8 din dorinta de a aduce pe piata din Romania solutii specifice partenerilor nostri din telecom. Am vrut sa contribuim la revolutia magenta cu un produs performant, accesibil oricarui roman. Tehnologia si dotarile de ultima ora au stau la baza dezvoltarii produsului si au facut ca tableta Kara 8 sa fie un gadget ideal pentru utilizatori activi si dinamici.” a declarat Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH.

Tableta Kara 8 poate fi achizitionata atat in magazinele Telekom, Germanos cat si in magazinele online partenere.
Modelul beneficiaza de serviciul Pickup & Return al nJoy.
Pretul recomandat de producator pentru tableta Kara 8 este de 599.9 Ron.
Pentru a afla mai multe despre acest produs dar și despre alte repere nJoy vizitati site-ul www.njoy.ro

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu