banner-concurs

Noul iPhone nu va avea un jack pentru căști

Reduceri de pana la 50%
iPhone fara jack pentru casti

iPhone fără jack pentru căști

Se pare că noul iPhone nu va avea un jack pentru căști

Există mai multe zvonuri care spun că Apple va renunța la jack-ul pentru căști la următorul iPhone, cu scopul de a îl face mai subțire și pentru a economisi spațiu.

Site-ul chinezesc Anzhou susține că sursele au confirmat că portul 3.5mm pentru căști nu va mai fi disponibil pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus, și că, în schimb Apple va face trecerea la wireless. O altă sursă susține că Apple va livra căști EarPod fără fir cu noile smartphone-uri.

Pentru cei ce doresc o experiență cu fir, există deja pe piață căști care se pot conecta la portul Lightning, deși în prezent această caracteristică nu este ieftină.

Mufa pentru căști 3.5mm este o tehnologie veche, și dacă vei arunca o privire în interiorul unui iPhone îți dai seama că este nevoie de o cantitate considerabilă de spațiu. Având în vedere cât de veche este tehnologia, este inevitabil ca într-o zi să fie schimbată cu ceva nou. Desigur, va avea parte de reacții neplăcute din partea utilizatorilor, însă viața merge înainte.

Sunt curios însă cum se va comporta această nouă opțiune, câtă baterie va consuma, cât de fiabile vor fi audițiile muzicale, semnalul transmis, și așa mai departe.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu