banner-concurs
Preț bun

Primul meu DSLR – Nikon D3300 Dual Zoom Kit

2.699 Lei 3.499 Lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Reduceri de pana la 50%
Nikon D3300

Nikon D3300

Nikon D3300 Dual Zoom Kit (AF-P 18-55 VR + 55-200 VR II)

Senzor CMOS de 24,2 megapixeli în format DX

Captaţi imagini de neuitat, de înaltă definiţie. Imprimările de mari dimensiuni arată extraordinar şi puteţi decupa imaginile fără a pierde din detalii.

Sunteţi nou venit în lumea fotografierii cu un aparat foto digital cu vizare prin obiectiv? Modul ghid

Utilizând imagini de exemplificare şi instrucţiuni clare pas cu pas, Modul ghid vă arătă exact cum să realizaţi fotografii şi filme extraordinare.

Nikon D3300 Dual Zoom Kit

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

2.699 Lei 3.499 Lei

Adaptor de conexiune fără fir

Partajaţi fotografii de înaltă calitate, mult superioare celor realizate cu telefoane inteligente! Utilizaţi adaptorul opţional de conexiune fără fir pentru dispozitive mobile WU-1a de la Nikon* pentru a încărca imagini de pe Nikon D3300 prin intermediul unui dispozitiv inteligent.

Performanţă uimitoare în lumină scăzută

Fotografiaţi imagini clare în orice lumină. Intervalul ISO 100–12.800 (extensibil până la un echivalent de 25.600) vă permite să captaţi toate detaliile în condiţii de întuneric.

EXPEED 4

Sistemul rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon asigură funcţionarea la viteză ridicată şi dispune de capacităţi avansate de reducere a zgomotului, astfel încât să obţineţi imagini incredibil de clare în culori naturale, în orice condiţii de iluminare.

Fotografiere continuă la 5 fps

Fotografiaţi acţiunea rapid cu Nikon D3300, la o viteză de 5 cadre pe secundă, şi surprindeţi mişcările sau expresiile spontane exact la momentul potrivit.

24,2 megapixeli putere: Fiind proiectat special fără filtru optic low-pass (OLPF), senzorul de imagine al aparatului foto D3300 utilizează la maximum rezoluţia de 24,2 megapixeli pentru a capta cu precizie chiar şi cele mai fine texturi şi a reda imagini în detalii incredibil de clare.

Efecte speciale: Oferindu-vă posibilitatea de a alege dintr-o selecţie de 13 efecte diferite, D3300 vă ajută să adăugaţi o notă artistică fotografiilor şi filmelor realizate. Pur şi simplu selectaţi Modul efecte speciale şi alegeţi opţiunea pe care doriţi să o aplicaţi înainte de a fotografia. Încercaţi opţiunea Artă pop pentru a înviora culorile; încadraţi întreaga vizualizare cu Panoramă simplă; sau utilizaţi Efect aparat foto jucărie pentru a crea un efect retro.

Sistem AF extrem de clar cu 11 puncte: Indiferent cât de repede sau de imprevizibil se mişcă subiectul ales, Nikon D3300 păstrează focalizarea pe întregul cadru. Sistemul cu focalizare automată utilizează 11 puncte şi un senzor de tip cruce în centru, permiţând fixarea rapidă a subiectului pentru a menţine focalizarea clară, indiferent dacă subiectul este sau nu centrat, se mişcă rapid sau dacă se comportă complet imprevizibil.

Artă cinematografică în filme Full HD: Utilizaţi funcţia D-Movie a aparatului foto pentru a realiza filme cu care vă veţi mândri. Puteţi să înregistraţi videoclipuri clare Full HD (1080p) în orice lumină, la cadenţe de cadre de până la 50p/60p cu focalizare automată continuă, ceea ce vă permite să obţineţi înregistrări cursive chiar şi în cazul acţiunilor rapide, precum şi un nivel remarcabil de claritate şi de detaliere.

Ecran LCD mare: Utilizarea modelului D3300 este la fel de simplă ca a unui aparat foto compact sau ca a unui telefon inteligent, deoarece este echipat cu un monitor LCD mare, de 7,5 cm (3 inci), pe care puteţi vizualiza imaginile atunci când fotografiaţi sau filmaţi. Compuneţi sau examinaţi cadrele şi aplicaţi efecte speciale cu claritate, graţie unghiului de vizualizare larg şi rezoluţiei de 921.000 puncte.

Operare intuitivă: Accesaţi funcţiile D-Movie şi Vizualizare în timp real cu ajutorul butoanelor dedicate, printr-o singură atingere. Utilizaţi butonul i de pe spatele aparatului foto pentru a modifica rapid setările în timp ce fotografiaţi, fără a accesa meniul principal al aparatului foto. Când fotografiaţi prin intermediul vizorului, puteţi să alegeţi o interfaţă clasică sau o interfaţă grafică, în care setările sunt animate, astfel încât să vedeţi mai simplu ceea ce faceţi.

Vizor optic: Vizorul mare şi clar al modelului Nikon D3300 vă permite să captaţi uşor fotografii perfect sincronizate, în special când fotografiaţi de la distanţă subiecte care se mişcă rapid.

Sistem de mici dimensiuni: Cântărind doar 410 g (numai corpul) şi fiind însoţit de un obiectiv mic, retractabil, D3300 este un aparat foto digital cu vizare prin obiectiv extrem de portabil. În ciuda dimensiunilor mici ale aparatului foto, zona de prindere mare şi confortabilă vă permite să îl ţineţi nemişcat în timp ce captaţi imagini vibrante ale momentelor importante, indiferent unde se petrec.

Obiective NIKKOR: Profitaţi avantajele oferite de renumitele obiective NIKKOR în format DX de la Nikon, care sunt concepute pentru a valorifica la maximum numărul mare de pixeli ai aparatului foto Nikon D3300. Bucuraţi-vă de fotografii şi filme în culori intense, contraste izbitoare şi detalii clare: Utilizaţi obiective fixe luminoase pentru portrete uimitoare, încercaţi un micro-obiectiv pentru prim-planuri la dimensiune reală sau un teleobiectiv pentru imagini clare ale subiectelor aflate la distanţă.

* Compatibil cu dispozitive inteligente iOS şi Android™. Această funcţie necesită o aplicaţie dedicată care se poate descărca gratuit din Google Play™ şi Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.

9 Total Score
Foarte Bun

PROS
  • Calitate/Preț excelent
  • Performanță foarte bună pentru un entry-level
  • Rezoluție mare
CONS
  • Zgomot de imagine destul de pronunțat
  • Nu are Wi-Fi
Notă utilizatori: 3.7 (1 voturi)
Ce părere ai?

Adaugă un comentariu