banner-concurs

PS4 Remote Play va veni pe PC în curând

Reduceri de pana la 50%
PlayStation4

PlayStation4

Cu ceva timp în urmă au apărut zvonuri că Sony va adăuga suport PS4 Remote Play pe PC-uri și Mac-uri. Shuhei Yoshida, șeful SCE Worldwide Studios, a confirmat pe Twitter că aplicația într-adevăr va sosi. Deși este o veste bună, nu vom ști când acestă funcție va fi disponibilă.

Tweet-ul a fost trimis conținînd următorul mesaj: „Unii oameni au întrebat dacă ne-am propus să oferim funcția Remote Play pe PC, și da, lucrăm într-adevăr la o aplicație oficială pentru PC/Mac. :D”Această cerere a venit după ce un membru al comunității de hacking a lansat o aplicație neoficială care ar face același lucru. Având în vedere că aplicația costă doar 10$, Sony ar trebui să se grăbească și să lanseze varianta oficială cât mai repede posibil.

În timpul lansării neoficiale, utilizatorul, cunoscut sub numele de Twisted, a spus că a lucrat la această aplicație de peste un an. Nu se știe însă de cât timp lucrează Sony la varianta oficială Remote Play, deși s-ar părea că Sony ar fi putut face aplicația ceva mai rapid, spre deosebire de un utilizator ce nu are acces la tehnologia Sony. Cu toate acestea, aplicația oficială ar trebui să fie disponibilă îm viitorul foarte apropiat.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu