banner-concurs

QuickMobile: 20% din comenzile online facute de barbati sunt destinate femeilor

Reduceri de pana la 50%
Tudor-Tiboc-director-general-QuickMobile-s1

QuickMobile

Potrivit QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din România, numărul femeilor interesate de gadgeturi este tot mai mare, acesta fiind şi motivul pentru care un procent important din comenzile realizate pe www.quickmobile.ro sunt destinate acestora.

„Estimăm că circa 25% din vânzările noastre sunt realizate către femei care comandă tot mai des gadgeturi sau accesorii tech. De asemenea, cel putin 20% din comenzile făcute de bărbati sunt adresate femeilor din viata lor – mame, iubite, soții, fiice”, a declarat Tudor Tiboc, director general QuickMobile.

Husa Guess

Husa Guess

 

Conform reprezentantului companiei, cele mai multe produse comandare de femei sau special pentru acestea, au preţuri cuprinse între 89 şi 500 de lei, însă există şi comenzi de peste 4.000 de lei atunci când este vorba de telefoane mobile sau tablete.

Cele mai populare produse cumpărate de femei

Astfel, printre cele mai populare produse cumpărate de către femei sau special pentru a fi oferite în dar acestora se remarcă accesoriile de telefoane precum huse din materiale deosebite și cu un design îndrăznet, mănușile touchscreen, căciulile cu boxe integrate, dar și brătările de fitness. De asemenea, în ultima perioadă, QuickMobile a observat o creștere semnificativă pe segmentul produselor din categoria Sănătate, precum cântarele inteligente, aparatele de tensiune, glicemie și puls cardiac care oferă posibilitatea de a fi conectate la telefoane tip smartphone.

Bratara fitness

Bratara fitness

 

„Desigur, accesoriile cu imprimeuri sunt în top deoarece fac diferența. În ceea ce privește culorile, am observat o orientare către cele în nuante aprinse, deosebite. Însă și modelele simple, negre sau albe, cu sigla imprimată au avut succes. Totul depinde, desigur, de stilul fiecărei consumatoare și de cum își poate asorta gadgeturile / accesoriile la tinutele zilnice”, a subliniat Tudor Tiboc.

În ceea ce privește brandurile preferate de către consumatori, noile modele de telefoane și tablete marca Apple rămân cel mai râvnite, fiind urmate îndeaproape de Samsung și Sony. În zona accesoriilor, femeile preferă brandurile de lux precum Gucci, Guess sau Moschino care oferă zeci de variante de huse de telefoane cu modele și imprimeuri inedite.

Referitor la criteriile de achizitie, reprezentantul QuickMobile remarcă faptul că produsele pentru femei sunt alese, în primul rând, tinând cont de aspect și design, functionalitătile acestora fiind plasate în plan secund.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu