banner-concurs

Samsung 32H6410 – Un televizor Smart 3D atragator

Reduceri de pana la 50%
Televizor Smart 3D

Televizor Smart 3D

Samsung 32H6410 este un televizor Smart 3D cu rezolutie Full HD cu o diagonala de 80 cm – cel mai mic din gama, fiind disponibile si modele de 121, respectiv 138 cm – echipat cu un procesor quad-core puternic pentru a oferi performante superioare utilizatorului final.

Datorita procesorului vei avea posibilitatea de multitasking rapid, navigare web fara probleme si o interactiune cursiva.

Acest televizor Smart 3D are un design atragator, cu o rama alba subtire ce iti da impresa ca te uiti la un TV fara rama si cu un stand bilateral ce-i ofera un aspect foarte placut. Totusi, cum ne-am obisnuit ca standul sa fie pe mijloc, trebuie avut grija ca Samsung 32H6410 sa fie fixat cum trebuie pe comoda TV sa nu se miste si sa ai grija ca nu cumva comoda sa fie mai scurta decat distanta dintre suportii televizorului.

Facand parte din gama Smart TV, acest televizor iti ofera tot ce ai nevoie pentru conectarea la internet. Wi-Fi integrat, acces la o gama larga de aplicatii, browser, Smart Hub, plus multe altele.

32H6410 este livrat impreuna cu doua telecomenzi, una standard pentru controlul programelor TV si una numita Samsung Smart Touch Control care include si un touchpad similar cu cel de la laptopuri pentru un control mai bun a ceea ce vedem pe ecranul televizorului.

Utilizarea televizorului este mai intuitiva cu Samsung Smart Control. Cu ajutorul touchpadului poti sa navighezi printre panourile Smart Hub si sa derulezi in jos paginile web, iar prin indicarea cu ajutorul telecomenzii poti utiliza Motion Control pentru a muta cursorul de pe ecran, navigand si introducand text cu usurinta. Tastele utile pentru comenzi video te ajuta, de asemenea, sa vizionezi filme, emisiuni TV si alte tipuri de continut pe care le-ai descarcat sau pe care le redai in flux, la cerere.

Televizor Smart 3D

Samsung Smart View

Cea mai recenta aplicatie de la Samsung, Smart View 2.0, te va ajuta sa te bucuri mai usor de tot continutul, asa cum doresti. Cu ajutorul retelei de acasa, poti difuza in flux, in timp real, continutul TV pe smartphone sau pe tableta, utilizand dispozitivele mobile drept telecomenzi. Sau poti sa accesezi si sa te bucuri de continut pe Smart TV de pe smartphone sau PC prin panoul multimedia al Smart Hub. Este usor de utilizat, asa ca nu trebuie decat sa te bucuri.
* Pentru configurare, este necesar ca televizorul si dispozitivul mobil sa fie in aceeasi retea (AP)
* Functiile acceptate pot varia in functie de sistemul de operare si de dispozitive

Modul Fotbal evidentiaza clar, in culori vii, iarba verde de pe teren si celelalte culori ale stadionului. Un efect puternic multi-surround iti ofera posibilitatea sa auzi si entuziasmul din tribune. Dupa ce pornesti modul Fotbal, acesta va incepe automat sa inregistreze toata actiunea de la televizor*. Iar in momentele in care exista schimbari ale sunetului, ca in cazul uralelor multimii, sau daca scorul se modifica, televizorul va sti sa salveze automat momentele importante ca sa le vizionezi ulterior. Reda simultan meciuri live si inregistrate pentru cea mai captivanta experienta a fotbalului acasa.
* Functia PVR si transferul SNS sunt disponibile numai pentru modelul Smart DTV
* Este necesara o unitate de HDD externa pentru activarea Recomandarilor automate

eMAGevoMAGMarketOnlinePC Garage
*Pret: 1.999 Lei
*Pret: 2.199 Lei
*Pret: 2.149 Lei
*Pret: 2.048 Lei

Foloseste codul de voucher 9NAA3PWT si primesti 1% discount

*Pretul afisat este cel disponibil in momentul publicarii articolului. WeezIT.ro nu isi asuma raspunderea in cazul in care pretul sufera modificari.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu