banner-concurs

Samsung Galaxy A9 debutează cu un ecran de 6 inch

Reduceri de pana la 50%
Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A9

După lungi așteptări, Samsung a făcut oficial noul său smartphone Galaxy A9 prin intermediul unui anunț în China în această săptămână. Ca ultim model al gamei de dispozitive Galaxy A, situată sub vârful de gamă Samsung, noul Galaxy A9 se află la marginea teritoriului phablet cu un display-ul mare de 6 inch, plasându-se deasupra modelelor A7 (5.5 inch), A5 (5.2 inch), și A3 (4.7 inch), anunțate toate la începutul acestei luni.

Display-ul de 6 inch al lui Samsung Galaxy A9 beneficiază de tehnologia super AMOLED 1080p. Telefonul are un design compus din metal și sticlă, similar cu restul dispozitivelor din gama A, și măsoară 7.4 mm grosime, împreună cu rame laterale abia vizibile. Pe plan intern, utilizatorii vor găsi un procesor Snapdragon 652 Octa-Core pe 64 biți, 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare intern. Cu toate acesta, spre deosebire de cele mai recente dispozitive Samsung Galaxy S, A9 oferă suport pentru card microSD pentru o memorie de stocare extinsă.

Alte cracteristici includ o cameră de 13MP pe partea din spate și o cameră frontală de 8MP. Totul este alimentat de o baterie 4000mAh, care, deși nu se poate îndepărta, are suport QuickCharge. Butonul Home are integrat un cititor de amprente, făcând astfel Samsung Galaxy A9 compatibil cu Samsung Pay.

În timp ce Samsung spune că dispozitivul va veni cu sistemul de operare Android 5.1.1, este de așteptat un upgrade la Marshmallow în viitorul apropiat.

Samsung Galaxy A9 a fost anunțat doar pentru China în acest moment, cu trei opțiuni de culoare: alb, auriu, și roz. Nu au fost dezvăluite o dată de lansare sau o etichetă de preț. Cu toate acestea, Samsung ar trebui să lanseze telefonul și pe alte piețe în curând.

 

[Sursa]
Ce părere ai?

Adaugă un comentariu