banner-concurs

Setări de confidenţialitate în Windows 10

Reduceri de pana la 50%
Upgrade Windows 10

Upgrade Windows 10

Cum verifici şi reglezi setările de confidenţialitate în Windows 10

În ultima săptămână s-a tot discutat despre confidenţialitatea în noul sistem de operare Windows 10, unii dintre utilizatori fiind sceptici. Microsoft nu a diminuat monitorizarea intensă în urma upgrade-ului la RTM.

Unii utilizatori sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte informaţiile colectate de către Microsoft prin intermediul noului sistem de operare, care este disponibil gratuit. Scopul companiei este de a obţine 1 miliard de calculatoare cu Windows 10 instalat, astfel încât să poată oferi informaţiile colectate celor de la NSA, pe bani mulţi.

Lucrurile scapă de sub control. Nu cred că doreşte nimeni ca Microsoft să profite de ei prin intermediul sistemului de operare Windows 10. Este clar, şi compania ştie că tot mai multă lume doreşte să folosească noul OS, însă nu în schimbul propriei confidenţialităţi.

Cu toate acestea, Windows 10 oferă opţiuni utilizatorilor, iar dacă eşti preocupat în ceea ce priveşte confidenţialitatea, poţi vedea mai jos ce poţi face.

Deschide Settings, apoi Privacy

Windows 10 Privacy

Windows 10 Privacy

Aici găsiţi 13 categorii diferite pentru a ajusta setările de confidenţialitate. De la locaţie, la cameră şi microfon, şi diagnosticarea dispozitivelor, totul este configurabil.

Vrei să aflii mai multe despre utilizarea datelor de către Microsoft? Accesează pagina oficială a companiei care a fost actualizată şi este uşor de înţeles.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu