banner-concurs

Smart TV – Scurte Informații

Reduceri de pana la 50%

Smart TV-ul sau televizorul inteligent este un televizor de tip LED ce oferă funcțiile clasice tipice unui televizor dar oferă și posibilitatea conectării la internet.

Acest tip de dispozitiv integrează funcții precum player media, console pentru jocuri și blu-ray. În România piața televizoarelor inteligente este înca în dezvoltare dar apetitul românilor pentru aceste dispozitive este în creștere.
România fiind o țară mai slab dezvoltată economic am decis să vă propun o listă de câteva televizoare inteligente pe care o găsiți pe site-ul cumpar.net, acest site oferă recomandări de produse din diferite categorii.

Revenind la smart tv-uri, cea mai folosită aplicație este youtube. Aplicatiile TV au început să se dezvolte treptat iar prin sistemul de operare veți avea acces la ele. Putem enumera câteva categorii: filme, muzică, jocuri, știri, documentare, educational, etc.

Ce modele găsim în prețul de 1000 ron pe piața românească momentan? În mod sigur nu modele cunoscute ca Samsung, LG sau Sony dar acest lucru rămâne un factor de care nu ar trebui să țineți cont. Așadar în ofertă regăsim modele de branduri precum Horizon, Hyundai, Wellington, Vivax, etc.
Cu ce anume se deosebesc acest modele ieftine? În afara de brand, acest modele oferă rezoluția High Definition în comparație cu Full HD sau Ultra HD iar diagonala variază între 80-81 cm în timp ce la produsele mai scumpe diagonala medie este de 111-125 cm.

1 Comentariu
  1. Răspunde
    Ioan Morariu 19/02/2017 at 17:15

    In mod sigur , se gasesc si modele Samsung , LG si Sony la acest pret , am cumparat eu un Samsung Smart , cu diagonala de 80 cm , la pretul de 900 lei, mai uitativa pri magazine, ma refer la modul practic .

Adaugă un comentariu