banner-concurs

Smartphone-ul – Cel mai utilizat mijloc de a accesa internetul

Reduceri de pana la 50%
Utilizarea smartphone-ului

Utilizarea smartphone-ului

Utilizarea smartphone este în creştere în rândul celor cu vârsta cuprinsă între 55-64 ani.

Smartphone-ul a depăşit laptopul ca cel mai popular mijloc de a accesa internetul, reprezentând o schimbare de reper în ceea ce priveşte conectarea la internet. Calculatoarele desktop se află acum pe locul patru, depăşite de tablete, utilizatorii optând pentru dispozitive portabile.

Extinderea reţelelor de mare viteză 4G este un factor decisiv pentru această schimbare.

Cei cu vârsta cuprinsă între 16 şi 34 ani cel mai mult preferă smartphone-ul, însă o creştere semnificativă se cunoaşte şi în rândul utilizatorilor cu vârste cuprinse între 55 şi 64 ani.

Pentru prima dată în istorie, dispozitivele smartphone sunt cele mai utilizate pentru conectarea la internet. Laptopul se clasează pe locul doi, urmat de tablete şi calculatoarele desktop.

Smartphone-urile au devenit din ce în ce mai folosite pentru cumpărături online şi servicii bancare, pe lângă vizionarea de conţinut de divertisment, accesarea ştirilor şi utilizarea reţelelor de socializare. Dispozitivele portabile devenind vitale în ceea ce priveşte informarea şi comunicarea pe tot parcursul zilei, proprietarii de smartphone petrecând aproximativ două ore pe acestea în fiecare zi – aproape dublu cantitatea de timp pe care oamenii o petrec în faţa laptopului sau a desktop-ului.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu