banner-concurs

Tabletă Hector 8 – Review

Reduceri de pana la 50%
Tableta Hector 8

Tableta Hector 8

Hector 8 – O tabletă de buget

Tabletele au devenit din ce în ce mai populare, însă și accesibile la preț față de acum câțiva ani. Totuși, prețul accesibil nu înseamnă o tabletă slabă. Tehnologia a avansat, și avansează din ce în ce mai mult în fiecare an, iar companii precum nJoy ne poate oferi produse performante la un preț decent.

Azi vă voi prezenta tableta Hector 8 de la nJoy, o tabletă performantă cu un ecran IPS  excelent.

Ambalaj

Hector 8 vine împachetată într-un ambalaj simplu, de carton pe care se poate vedea o imagine reprezentativă a tabletei, denumirea produsului, dar și logo-ul companiei nJoy și motto-ul „get the best in life”.

Tableta este ambalată corespunzător după cum putem vedea în poza de mai jos.

La deschiderea cutiei se poate vedea tableta propriu-zisă iar sub aceasta găsim accesoriile disponibile produsului. Acestea sunt: Incarcator, Cablu incarcare USB – Micro USB, Cablu OTG, Certificat de garantie pick up & return, Manual de utilizare.

Construcție

La prima vedere a tabletei am avut un deja-vu, aceasta fiind asemănătoare cu un produs al altei companii. Sărind peste că nu este foarte important acest lucru, tableta Hector 8 are o construcție solidă, cu o senzație plăcută când este ținută în mână. Îți oferă o senzație de produs de calitate.

Frontal are un aspect clasic, așa cum majoritatea tabletelor se prezintă. Un ecran mare înconjurat de o margine neagră. În partea superioară se află difuzorul destinat convorbirilor telefonice și camera foto. Nimic ieșit din comun până acum.

Spatele tabletei pot spune că este mai atractiv decât fața, capacul spate fiind confecționat din aluminiu, culoarea argintie completând foarte bine marginea neagră a tabletei. În plus, acest capac din aluminiu nu permite alunecarea mâinii și nici nu transpiră mana în timpul folosirii tabletei.

Bineînțeles, logo-ul nJoy și modelul tabletei se regăsește pe capacul spate.

Capac Hector 8

Capac Hector 8

Conectivitate

Tableta nJoy Hector 8 nu stă rău la acest capitol, oferind conectivitate 3G, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth și GPS. De asemenea, este compatibilă cu o cartelă SIM standard pentru intrarea și ieșirea de apeluri voce. În plus, cablul OTG disponibil în pachet îți oferă posibilitatea de a conecta un stick de memorie, un mouse sau o tastatură USB, sau chiar folosirea unui modem portabil precum cele oferite de către Digi. Este bine de știut că această tabletă suportă card microSD cu o capacitate maximă de până la 32GB.

Tableta dispune de următoarele porturi disponibile: Iesire audio 3.5 mm Stereo Jack și port micro USB, ambele posiționate în partea superioară a tabletei.

Hector 8 Porturi

Hector 8 Porturi

Performanță

Hector 8 este echipată cu un procesor MTK 8382 Quad-Core ce funcționează la frecvența de 1.3 GHz și 1 GB DDR3 de memorie RAM. O configurație decentă care asigură o rulare rapidă a aplicațiilor și a jocurilor. De asemenea, tableta rulează sistemul de operare Android 4.4.2 și este echipată cu o cameră foto principală de 5MP și una frontală de 2MP.

Display-ul de 8 inch pe tehnologie IPS al tabletei oferă o rezoluție 1280 x 800, decent pentru o tabletă de buget, ce asigură o luminozitate și o claritate foarte bună utilizatorului.

În testele efectuate, tableta Hector 8 a scos un scor de 16483 în AnTuTu, clasându-se sub Asus ZenFone 5, iar în Quadrant si-a atins limita la 6823 puncte, clasându-se peste HTC One X. De asemenea, în testul 3DMark IceStorm Extreme, Hector 8 a atins scorul de 1841.

1 Comentariu
  1. Răspunde
    George_N 20/10/2016 at 18:01

    Cum se desface pt inlocuire digitizer?

Adaugă un comentariu