banner-concurs
Recomandat

Tastatura Microsoft All-in-One – Conectează-te la divertisment

159 lei 189 lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Reduceri de pana la 50%

Relaxați-vă și realizați mai multe cu tastatura Microsoft All-in-One

Microsoft All-in-One Media Keyboard este dispozitivul perfect pentru camera de zi sau biroul dumneavoastră de acasă. Acesta prezintă o tastatură completă și un trackpad cu atingeri multiple integrat, care vă permit să atingeți, să glisați, să trageți și faceți zoom și clic cu ușurință. Dispozitivul prezintă taste media pentru acces rapid care vă aduc la îndemână webul și muzica, fotografiile și filmele preferate. În plus, tastatura are un design robust, pentru a nu vă mai face griji în privința lovirilor, căderilor sau vărsărilor de lichide inerente din viața de zi cu zi. Microsoft All-in-One Media Keyboard este tot ce aveți nevoie pentru tastare confortabilă și navigare fără efort.

Microsoft All-in-One

Microsoft All-in-One

1. Trackpad cu atingeri multiple integrat
Trackpadul cu atingeri multiple integrat permite navigarea simpla cu ajutorul suportului pentru gesturi pentru a va imbunatati experienta Windows. Atingeti, glisati, trageti, faceti zoom si faceti clic cu usurinta.
2. Taste media pentru acces rapid particularizabile
Tastele media particularizabile asigura accesul confortabil la muzica, fotografiile si videoclipurile dumneavoastra.
3. Acces simplu la comenzile de volum
Comenzi de volum simplu de accesat si de utilizat pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra. media.
4. Design robust, rezistent la varsarea accidentala de lichide
Este proiectata sa reziste daca va asezati pe ea din greseala sau daca o scapati intamplator de la inaltime. Rezistenta la varsarea accidentala de lichide.
5. Conectivitate wireless (USB)
Va puteti misca liber prin camera cu o conexiune wireless fiabila pe o distanta de pana la 9 metri.

Criptare pe 128 de biţi Advanced Encryption Standard (AES)

Această tastatură dispune de tehnologia Advanced Encryption Standard (AES*), concepută pentru a ajuta la protejarea informaţiilor prin criptarea apăsărilor pe taste. Fiecare tastatură este împerecheată în permanenţă cu receptorul său în fabrică, prin urmare nu sunt partajate niciodată informaţii importante prin transmisie radio.

Funcţionează împreună cu anumite televizoare şi console de jocuri

Funcţionalitate de tastatură de bază dacă este utilizată împreună cu anumite televizoare Smart şi console de jocuri compatibile USB HID.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu