banner-concurs

Te-ai săturat de notificările care îți cer să faci upgrade la Windows 10?

Reduceri de pana la 50%
Windows 10

Windows 10

Notificările de upgrade la Windows 10 apar acum de două ori pe zi. Iată cum le poți opri

Microsoft a făcut o mișcare inteligentă atunci când au decis să ofere sistemul de operare Windows 10 pentru utilizatorii de Windows 7 sau 8. Ceea ce nu este plăcut pentru utilizatori este modul în care compania a ales să-i informeze despre acest upgrade. Utilizatorii sunt stresați până când decid să actualizeze sistemul.

Când Microsoft a lansat update-ul KB3035583, a venit ca un „update recomandat”, ceea ce înseamnă că mulți utilizatori l-au descărcat și instalat automat. Odata instalat, acesta verifica sistemul și cu amabilitate oferea un upgrade. Puteai accepta upgrade-ul sau îl puteai pur și simplu refuza. Destul de simplu și la subiect, nu?

Update-ul KB3035583 a fost re-lansat de 9 ori anul trecut. Fiecare actualizare făcându-l din ce în ce mai enervant. Cea mai recentă versiune verifică dacă ești eligibil și apare pe ecran de două ori pe zi, amintindu-vă că puteți face upgrade. În plus, această nouă versiune merge chiar mai departe, decărcând fișierele de instalare cu dimensiunea de 6GB.

Nu vă faceți griji, dacă doriți să dezinstalați update-ul KB3035583, sunteți liberi să faceți acest lucru. Desigur, nu va anula toate modificările pe care deja le-a efectuat, astfel încât veți primi în continuare acele notificări sâcâitoare. Singura modalitate de a opri aceste notificări este prin editarea manuală a regiștrilor (vezi instrucțiuni aici) sau prin folosirea programului gratuit GWX Control Panel. Acesta din urmă fiind mult mai ușor de folosit pentru cei ce nu vor să umble în interiorul regiștrilor.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu