banner-concurs

Top 5 gadget-uri inteligente. Personale și pentru casă

Reduceri de pana la 50%
Smartwatch

Smartwatch

Gadget-uri inteligente acaparează rapid lumea

De la smartphone-uri la ceasuri inteligente, fiecare dispozitiv este personalizat pentru a îți face viața mai ușoară. De fapt, uneori o fac prea ușoară, în sensul că pot anticipa ce ai putea face fără să indici acest lucru. De exemplu aplicația smart keyboard care încearcă să prezică următorul cuvânt pe care l-ai putea scrie.

Pe baza acestor informații, haideți să vedem top 5 gadget-uri inteligente pe care ar trebui să le ai, atât personal cât și la domiciliu.

1. Ceasuri inteligente

Ceasurile inteligente sunt convenabile. Poți verifica ora, poți verifica și participa la mesaje și e-mail-uri, poți efectua un apel telefonic, sau îți poți chiar monitoriza sănătatea cu un smartwatch. În plus, poți face toate astea fără a fi nevoit să verifici telefonul o dată la câteva minute.

Smartwatch

Smartwatch

2. Haine inteligente

Tehnologia ușor de purtat este o idee care devine din ce în ce mai atractivă. Îmbrăcămintea inteligentă este deja folosită în industria de fitness. Cu senzori integrați în îmbrăcăminte care pot ajuta în a oferi informații medicale urile pentru utilizator. Există si alte idei care sunt explorate, cum ar fi utilizarea unei perechi de blugi inteligenți pentru a încărca telefonul în timp ce acesta stă în buzunar. Pare o idee bună și la îndemână.

Haine Inteligente

Haine Inteligente

3. Duș inteligent

Dușurile inteligente sunt opțiuni interesante pentru oamenii care sunt interesați în conservarea apei, sau scăderea facturilor de apă. Există unele dușuri inteligente, cum ar fi Hydrao Smart Shower, care stabilește cantitatea de apă folosită în timp ce faci duș. Ceea ce este interesant la această tehnologie este că nu are nevoie de electricitate pentru a funcționa. Există o mică turbină în interiorul capului de duș care utilizează debitul de apă pentru a produce puterea necesară de a rula întregul sistem.

Dus inteligent

Duș inteligent

4. Încuietoarea inteligentă

Ținând evidența cheilor poate fi un inconvenient. Uneori avem atât de multe chei încât durează o cantitate considerabilă de timp până găsim cheia de care avem nevoie. Încuietoarea inteligentă rezolvă această problemă prin înlocuirea cheilor cu un smartphone. Pentru a debloca încuietoarea, tot ce trebuie să faci este o singură apăsare pe smartphone.

Încuietoare inteligentă

Încuietoare inteligentă

5. Saltea inteligentă

Unul dintre voi s-ar putea gândi: „la ce ar putea fi bună o saltea inteligentă?” Acesta ar putea fi mult mai bună decât ați crede. Să luam ca exemplu Eight Smart Mattress, care poate urmări ciclul somnului și ritmul de respirare pentru a vă menține informați de cât de sănătos dormiți. Aceasta vă chiar poate trezi la momentul potrivit al ciclului de somn pentru a îți asigura o funcționalitate optimă pe timpul zilei. Dacă locuiți într-o casă inteligentă, poate fi configurată pentru a bloca ușile, pentru a stinge luminile din casă, iar dacă esti o persoană ce adoră cafeaua, îți poate face chiar și o ceașcă.

Saltea Inteligentă

Saltea Inteligentă

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu