banner-concurs

Ultrabook vs. Tableta – Care este mai bun pentru tine?

Reduceri de pana la 50%
Ultrabook vs Tableta

Ultrabook vs Tableta

Ultrabook vs. Tableta

Este o întrebare tot mai des întâlnită – Să cumpar o Tabletă sau un Ultrabook?

Răspunsul se află în fiecare dintre noi, acesta depinde la ce vrem să folosim dispozitivul.
În cazul Ultrabook-urilor, acestea sunt recomandate pentru creatorii de conţinut, scriitori, designeri, artişti digitali şi editori video. Dimensiunea completă a tastaturii (şi iluminată din spate mai nou), porturile numeroase şi posibilitatea de a instala versiuni complete de Photoshop şi alte software-uri digitale vin in ajutorul acestora.

Un alt domeniu în care Ultrabook-urile sunt în faţă este puterea de calcul, memoria, şi unităţi mai încăpătoare. Nu mai puţin importantă este capacitatea lor de multitasking – navigarea pe internet, vizionarea unui film şi menţinerea unui ochi pe email în acelaşi timp nu este o problemă pentru un Ultrabook.

Pe de cealaltă parte, tabletele sunt pentru consumatorii de conţinut, fiind mult mai confortabil să navighezi pe internet, să citeşti o carte sau ştiri, şi vizionarea de clipuri video decât pe orice notebook sau Ultrabook.

Desigur, exista mulţimea de aplicaţii excelente disponibile pe tablete care îl fac în mod incontestabil un dispozitiv puternic şi o consolă de jocuri portabilă. Pentru desen, schiţe, pictură, şi luând note scrise de mână ecranul touchscreen este un avantaj.

Ultrabook vs. Tableta

Care este mai bun pentru tine? Depinde de cât de mult iţi petreci timpul pe el şi pentru ce ai de gând să îl foloseşti. Crearea de conţinut – ia un Ultrabook. Consumul de conţinut – o Tabletă este alegerea perfectă.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu