banner-concurs

UPS nJoy Horus 1000 – Review

Reduceri de pana la 50%
UPS nJoy Horus 1000

UPS nJoy Horus 1000

Un UPS in casa asigura siguranta

Cu totii avem in casa produse electronice mai mult sau mai putin scumpe si nu am vrea sa se intample nimic rau cu acestea, asadar trebuie protejate. Desi nu le putem proteja impotriva accidentelor precum varsarea unui pahar cu apa pe laptop, putem oferi siguranta impotriva fluctuatiilor mari de curent. Avantajul acestei protectii este ca durata de viata a electronicelor creste considerabil, oferind o perioada mai mare de functionare si uzare.

Te-ai gandit pana in acest moment sa investesti intr-un UPS? Daca nu, poate ar fi cazul sa iei in considerare aceasta optiune. Un astfel de dispozitiv se poate achizitiona la preturi accesibile si va fi o achizitie pe care nu o vei regreta.

Astazi voi prezenta Horus 1000 de la nJoy, un UPS accesibil cu ecran LCD tactil.

Design-ul este unul simplu, UPS-ul fiind confectionat dintr-un plastic dur de culoare neagra. La acest capitol nu iese cu nimic in evidenta, insa la un asemenea produs nu conteaza atat de mult aspectul cat functionalitatea.

Frontal gasim display-ul tactil pe care se afiseaza informatiile voltajului la iesire, variatia de tensiune la intrare, frecventa detectata (50 / 60 Hz), temperatura de functionare, cat si nivelul bateriei.

De mentionat ca display-ul tactil este iluminat si nu ramane aprins decat cateva secunde, de ajuns pentru a citi informatiile de pe acesta. In plus, nu este greu de folosit, la fiecare atingere a ecranului se afiseaza o alta informatie din cele mentionate mai sus.

UPS Horus 1000

UPS Horus 1000

Horus 1000 ofera un reglaj automat al tensiunii (AVR) pentru toate echipamentele electronice conectate la acesta, oferind protectie impotriva fluctuatiilor de curent care pot deteriora electronicele. Printre echipamentele ce se pot conecta la UPS mentionam televizoare, laptopuri, monitoare, console de jocuri, echipamente audio, precum si imprimante sau routere.

In spatele UPS-ului gasim 4 prize cu protectie SHUKO, intrare si iesire RJ45 pentru cablul de retea sau telefon, si butonul de resetare a echipamentului.

Horus 1000

Horus 1000

In cazul unei pene de curent, UPS-ul Horus 1000 de la nJoy este capabil sa ofere in continuare curent echipamentelor conectate datorita celor doua baterii 7Ah / 12V. Astfel ai posibilitatea de a iti salva munca si de a inchide echipamentele in siguranta.

O alta functie interesanta care nu se regaseste de obicei la produsele de buget este cea de repornire automata in momentul in care revine curentul, astfel nu vei fi nevoit sa te deplasezi pana la UPS pentru a il reporni manual.

nJoy Horus 1000 este un UPS ce merita achizitionat, insa va trebui sa-i gasesti un loc bun de plasament pentru a putea conecta echipamentele dorite, cablul de alimentare avand o lungime de doar 1.4 metri. Este destul de lung, masurand 320 x 130 x 182 mm si o greutate de 8,2 kg.

 

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu