banner-concurs

Va renunța Samsung la jack-ul audio pe noul Galaxy S8?

Reduceri de pana la 50%
Galaxy S8

Galaxy S8

Dacă Apple a avut „curajul” de a renunța la mufa pentru căști, de ce să nu o facă și Samsung?

Sammobile, un website dedicat știrilor, sfaturilor și trucurilor Samsung, raportează că poate „confirma exclusiv” că Samsung este pe cale de a renunța la fidelul jack de 3.5mm pentru Galaxy S8 care va fi lansat anul viitor.

Procedând astfel, dispozitivul va deveni mai subțire și în același timp va permite mai mult spațiu pentru o baterie mai mare, care sperăm că nu va exploda la un moment dat. În cazul în care nu deții o pereche de căști wireless, care sunt destul de scumpe, va trebui să folosești portul USB Type-C cu un adaptor adăugat pentru a putea folosi căști standard cu fir. Același lucru cum putem vedea pe iPhone 7 și Moto Z.

De asemenea, Sammobile vorbește despre includerea a două difuzoare stereo în viitorul Galaxy S8 dar și eliminarea butonului fizic Home. Acest lucru este în concordanță cu ceea ce alți producători Android au făcut de mult timp. Un plus pentru această decizie ar putea reprezenta prezența unui display edge-to-edge, unul care, sperăm, va fi asemănător cu cel prezent pe smartphone-ul Mi Mix de la Xiaomi.

Mai mult de atât, o configurație dual-camera își va face apariția pe noul dispozitiv Galaxy S8. Cu toate acestea, nu putem ști la ce va ajuta; claritate sporită (Huawei P9), cameră wide-angle (LG G5), sau un obiectiv cu zoom optic suplimentar (Apple iPhone 7 Plus).

Toate acestea ar trebui să le descoperim în luna februarie la Mobile World Congress, în cadrul căruia noul Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Edge vor debuta.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu