banner-concurs
Preț bun

Vonino Jax X – Smartphone excelent pentru categoria sa

359 Lei 399 Lei

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

Reduceri de pana la 50%
Vonino Jax X

Vonino Jax X

Smartphone-ul Vonino Jax X impresionează de la prima vedere

Pentru a asigura o experiență plăcută în utilizare și pentru a face față cu succes stilului dinamic de viață Jax X este echipat cu facilități de conectare de date tip 3G – HSPA cu viteze de până la 42.2/5.76Mbps pentru download/upload pe ambele cartele SIM, un procesor Quad Core, 1GB memorie RAM tip LPDDR3, 8GB memorie de stocare internă, 2 camere foto: de 8 megapixeli pe spate, însoțită și de un blitz LED și 5 megapixeli pe față și un display IPS de 5 inci cu rezoluție HD 1280×720 de pixeli.

Vonino Jax X

ATENȚIE! Prețul poate suferi modificări.

359 Lei 399 Lei

Vonino Jax X 3G este echipat cu un procesor Quad Core Mediatek MT6580 care rulează la frecvențe de până la 1.3Ghz, de tip ARM Cortex-A7. Pentru a asigura performanțe grafice procesorul Quad Core MT6580 are un procesor grafic – GPU – ARM Mali-400. Alături procesorul Quad Core Jax X vine cu 1GB memorie RAM de tip LPDDR3 și un spațiu intern de stocare de 8GB, asigurând un hardware complet și performant care îți va asigura suportul de care ai nevoie în fiecare zi pentru a fi performant la job, pentru a fi în mijlocul distracției, pentru a fi fotograful petrecerii și multe alte situații în care Jax X 3G poate fi soluția ideală.

Vonino Jax X Conectivitate

Vonino Jax X Conectivitate

Pentru ca totul se întâmplă într-o secundă și pentru că trebuie să fiți la curent cu tot ce se întâmplă în jurul dvs. Vonino Jax X are conectivitate 3G Dual-Mode – HSPA 42.2/5.76Mbps, disponibilă pe ambele SIM-uri; astfel vei avea acces la internet de mare viteză prin intermediul smartphone-ului tău și chiar îl poți partaja cu cei din jurul tau prin funcția de Hotspot. Pe lângă conectare 3G, Jax X are încorporate module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP și modul de navigare și localizare GPS.

Vonino Jax X oferă o experiență vizuală captivantă prin intermediul ecranului de 5 inci On-Cell cu rezoluție HD, 1280×720 pixeli, de tip IPS, care vă oferă o calitate superioară a imaginii, a luminozității și a culorilor redate. Pentru ca experiența în utilizare să fie una cât mai plăcută touch-ul este unul din sticlă de tip Dragontrail Glass și finisare Full-Lamination-Arc-2.5D. Aceste opțiuni regăsite pe modele de smartphone premium oferă un plus de rezistență ecranului împotriva zgârieturilor și socurilor mecanice și înlătură muchiile ascuțite ale touch-urilor clasice. Niciun detaliu nu a fost ignorat în realizarea lui Jax X astfel conținutul ecranului aduce utilizatorului facilitate MiraVision, un set de motoare de imagine care controlează în cel mai mic detaliu luminozitatea și contrastul ecranului și chiar intensitatea culorilor sau claritatea acestora. Utilizand MiraVision nu doar veți avea un afișaj personalizat al continutului lui Jax X, dar veți și optimiza durata de viață a bateriei, motorul MiraVision adaptând preferințele dvs. în funcție de lumina ambientală.

Vonino-Jax-X-BesSurround

Vonino-Jax-X-BesSurround

Pentru ca una dintre cele mai utilizate funcții ale unui smartphone este cea de player audio, smartphone-ul Vonino Jax X are și mai multe dotari în ceea ce privește optimizarea sunetului redat, folosind caștile livrate în pachet, difuzorul încorporat sau căști și/sau difuzoare Bluetooth: BestAudEnh – un sistem de optimizare a sunetului atunci când sunt utilizate căștile cu fir livrate în pachet BesLoudness – sistem de optimizare a sunetului atunci când este utilizat pentru redare difuzorul încorporat BesSurround – sistem de optimizare care va optimiza sunetul redat în mod film sau mod muzica, în funcție de preferințele dvs.. Mod Bluetooth – care va optimiza sunetul pentru un streaming BT fără pierderi de calitate a sunetului.

Cele mai utilizate camere foto sunt cele ale unui smartphone, fiind dispozitivul care tot timpul este la îndemâna oricui. Vonino Jax X are încorporate 2 camere foto: o cameră pe spate cu rezoluție maximă de 8 megapixeli și una secundara de 5 megapixeli, ambele de proveniență OmniVision PureCel® Camera principală a lui Jax X este dispusă pe spatele telefonului și folosește un sensor de imagine PureCell de 8 megapixeli și stabilizator de imagine (EIS). Folosind această cameră poți surprinde fotografii cu rezoluție de până la 8 megapixeli. Camera de pe fața smartphone-ului este una de 5 megapixeli care va surprinde pentru tine cele mai reușite Selfie-uri.

Android Lollipop a fost prezentat de cei de la Google ca fiind cel mai mare pas înainte pentru acest sistem de operare de la lansarea acestuia. Update-ul 5.1 pentru Android cu o interfață de utilizare complet redesenată, cu obiecte animate și realizate 3D, bazată pe noul principiu de “Material Design”. Preinstalate odată cu sistemul de operare veți primi și o suită de aplicatți Google, menite să vă faciliteze task-urile zilnice și să le facă mai plăcute: Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, YouTube, Drive, Play Music, Play Movies, Hangouts, Photos.

9.5 Total Score
Vonino Jax X

Sărbătorile de iarnă se apropie iar Vonino te ajută să găsești cadoul potrivit. Jax X nu este doar un smartphone ieftin, ci este și foarte bun pentru această gamă de preț.

PROS
  • Calitate/Preț Excelent
  • Protecție Dragontrail Glass
  • Display HD 1280x720
  • Cameră foto cu stabilizator
CONS
  • Android 5.1, cel mai recent fiind Android 7.1
Notă utilizatori: 4.73 (2 voturi)
1 Comentariu
  1. Răspunde
    mihai 07/01/2017 at 22:56

    Am acest telefon,vine cu android 6 nu 5.1

Adaugă un comentariu