banner-concurs

Vor fi telefoanele transparente viitorul smartphone-urilor?

Reduceri de pana la 50%
Smartphone transparent

Smartphone transparent

Telefonul transparent – Smartphone-ul viitorului

După o durată de stagnare, această perioadă poate fi considerată drept un punct de cotitură. Ați auzit, sau poate nu, de existența smartphone-ului Mi MIX, care poate fi considerat o relevație în această perioadă tech. Este adevărat că există și alte telefoane similare, fără margini, dar Xiaomi face cunoscut acest stil în toată lumea.

Cu toate acestea, haideți să mai facem un pas, într-o altă fantezie. Datorită celor de la Xiaomi, știm că smartphone-urile fără margini, puternice, sunt posibile, dar… ce părere aveți despre smartphone-uri transparente?

A trecut ceva timp de la anunțarea unui prototip de telefon transparent. Polytron Technologies a anunțat un display OLED care utilizează molecule de cristale lichide pentru a afișa imagini. Când ecranul este oprit, este practic transparent, iar la pornire, fluxul electric va afișa toate elementele unei interfețe. Cu toate acestea, vor exista elemente vizibile precum cardul de memorie și bateria. Cineva ar trebui să studieze modul de a face și astfel de componente transparente.

La CES 2015, Samsung a dezvăluit un „smartphone transparent futurist”, numit „Starkphone”.

Samsung Starkphone

Samsung Starkphone

Din păcate, în acel moment a fost doar o „bucată de sticlă”.

Stark Iron Man

Stark Iron Man

Tu ce crezi? Sunt smartphone-urile transparente realizabile și utile?

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu