banner-concurs

Xiaomi Redmi 3S vs. Redmi 3X – Diferențe

Reduceri de pana la 50%

Xiaomi Redmi 3S vs. Redmi 3X – Diferențe între telefoanele

Xiaomi este o companie chineză producătoare de dispozitive mobile despre care probabil ai auzit până acum. În anul 2014 compania s-a situat pe locul 3 la nivel mondial, după Samsung și Apple. În prezent au căzut pe locul 5, luându-i fața companiile Oppo și Huawei.

Majoritatea companiilor lansează cel puțin una sau două versiuni ale modelului principal. Acesta este si cazul Xiaomi care a lansat trei versiunui ale telefonului Redmi 3. Este vorba despre Redmi 3S, Redmi 3S Prime și Redmi 3X. Cel din urmă a fost creat special pentru China Unicom, cel mai mare operator de telefonie mobilă chineză. Cu toate acestea, modelul s-a răspândit și în alte țări, printre care aflându-se și România.

Care sunt diferențele dintre cele trei?

Redmi 3S și Redmi 3S Prime au același design dar diferă pe partea de hardware. Redmi 3S oferă 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare, în timp ce Redmi 3S Prime oferă 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare. Restul specificațiilor fiind aceleași. În schimb Redmi 3X vine cu un design diferit, ceva mai plăcut după părerea mea, iar diferența la interior este că acest model oferă 2GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. O combinație între cele două modele Redmi 3S. Din păcate nu am mai văzut acest model în magazinele românești.

Design: Redmi 3S vs. Redmi 3X

Redmi 3S vs Redmi 3X

Redmi 3S vs Redmi 3X

După cum se poate observa în poza de mai sus, Redmi 3S (aflat în stânga) are un design din metal curbat pe spate. Redmi 3X în schimb oferă laterale drepte, cu muchiile „tăiate”. Personal mi se pare că Redmi 3X stă mai bine în mână cu șanse mai mici de alunecare, spre deosebire Redmi 3S.

Mai jos aveți o galerie de imagini cu cele două modele. Redmi 3S este cel auriu cu margini curbate, iar Redmi 3X este argintiu.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu