banner-concurs

Xiaomi Redmi Note 4 s-a vândut ca pâinea caldă în India

Reduceri de pana la 50%

Smartphone-ul chinezesc, Redmi Note 4 de la Xiaomi a atins un nou record în India. Dispozitivul este atât de apreciat încât ieri, atât pe Flipkart cât și pe site-ul oficial Mi.com, stocul s-a golit in doar 10 minute! Compania nu a anunțat ieri numărul de dispozitive vândute, însă astăzi ne-a fost dezvăluită cantitatea de 250.000 unități Redmi Note 3 vândute în cele 10 minute. De trei ori mai multe decât popularul Redmi 3S și de 5 ori mai multe decât Redmi Note 3.

La această primă vânzare au fost disponibile doar două variante ale dispozitivului, Redmi Note 4 echipat cu 4GB RAM + 64GB memorie internă și 3GB + 32GB. De asemenea, au fost disponibile doar două opțiuni de culoare – Auriu și Gri închis.

Cea de-a doua parte a vânzării va avea loc luni, 30 ianuarie, pe Flipkart și 3 februarie pe Mi.com. Asemănătoare cu prima etapă, și următoarea vânzare va fi disponibilă cu două versiuni ale dispozitivului Redmi Note 4.

Xiaomi continuă să parieze pe piața din India, dar de această dată a venit cu o versiune indiană a telefonului Redmi Note 4.  Acest „nou” terminal este aproape identic cu cel anterior lansat anul trecut pentru piața din China. Cu toate acestea, Această nouă versiune are mici modificări de design și vine cu o cameră foto de 13 megapixeli cu un senzor CMOS ce oferă o dimensiune a pixelilor de 1.12 microni pentru o mai bună fotografiere în lumină scăzută.

O altă caracteristică importantă, Redmi Note 4 beneficiază acum de un procesor deca-core Snapdragon 625 ce îl înlocuiește pe vechiul Helios X20 de la MediaTek disponibil în versiunea chineză a telefonului.

Ce părere ai?

Adaugă un comentariu